Póker Fórum Archívum > Piactér > Kellene csipsz PS en

Tehi
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:23

Dollárra van szükségem, nem euróra

cake
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:24

Szerinted mennyit?
Kevés híján 600K, ha még számolni tudok.

ja, hát az csak baráti alapon fog menni tényleg gyorsban

Tehi
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 1. 22:26

Ezt nem igazán értem.
Fizessek ki 3500$ értékű forintot hogy kapjak 3000$-t PS-en?
Ez komoly?
Mi baráti alapról beszélsz?Az én készpénzem értékesebb a PS dollárnál.
Attól hogy én kérek szivességet, ez az eladónak is érdeke, hogy tud kivenni ilyen formában pénzt

Zehy
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:32

Tudod ki kuncsorog idiota... Nem hittem volna hogy egy ezrek által látogatott portálon,senkinek nincs eladó dollárja, ugy hogy előre kifizetem kiba.....ott készpénzben.

Ki vár kit?

Nem kellett sok, h igazán bemutatkozz. Eszméletlen jól tárgyalsz és kommunikálsz. LoL

V.Peti
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:32

én segítenék, csak nem ismerlek. akit ismernek bármikor adom/adtam ennek többszörösét is, nem ezzel van a gond.

cake
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:33

Ezt nem igazán értem.
Fizessek ki 3500$ értékű forintot hogy kapjak 3000$-t PS-en?
Ez komoly?
Mi baráti alapról beszélsz?Az én készpénzem értékesebb a PS dollárnál.
Attól hogy én kérek szivességet, ez az eladónak is érdeke, hogy tud kivenni ilyen formában pénzt

külön világban élünk sztem, nekem sajnos nincs is akkora br-om PS-en h értékesebb :D készpénzre váltsam :( várunk tovább hátha segítenek, vagy tudsz valami mást?

Tehi
Válasz V.Peti kommentjére
2010. márc. 1. 22:34

Na egy normális hozzászólás, köszönöm.
Megértem persze hogy nem ismersz, de meg lehet oldani szerintem úgy hogy egyik fél se érezze magát átverve.

titcar
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:44

2K-t tudnánk bizniszelni (több kp-ra télleg nincs szükségem, max ha van €-d kp) középárfolyamon, ha idehozod kp-ban, de nekem külön írnom kell a supportnak, hogy küldjék át a zsetont, mert le van tiltatva, szóval gondolom pár óra mire hozzájutsz.

Tehi
Válasz titcar kommentjére
2010. márc. 1. 22:47

3000-re lenne szükségem és természetesen úgy hogy amikor adom a pénzt úgy jön az utalás is azonnal a helyszinen, mert nem csak én vagyok idegen a törzsvendégeknek, hanem a törzsvendégek is nekem.
De azért köszönöm

titcar
Válasz Tehi kommentjére
2010. márc. 1. 22:53

az a része sztem mondjuk holnapra leemailezhető.

Élő ügyfélszolgálat