Dollárra van szükségem, nem euróra
Szerinted mennyit?
Kevés híján 600K, ha még számolni tudok.
Ezt nem igazán értem.
Fizessek ki 3500$ értékű forintot hogy kapjak 3000$-t PS-en?
Ez komoly?
Mi baráti alapról beszélsz?Az én készpénzem értékesebb a PS dollárnál.
Attól hogy én kérek szivességet, ez az eladónak is érdeke, hogy tud kivenni ilyen formában pénzt
Tudod ki kuncsorog idiota... Nem hittem volna hogy egy ezrek által látogatott portálon,senkinek nincs eladó dollárja, ugy hogy előre kifizetem kiba.....ott készpénzben.
Ki vár kit?
én segítenék, csak nem ismerlek. akit ismernek bármikor adom/adtam ennek többszörösét is, nem ezzel van a gond.
Ezt nem igazán értem.
Fizessek ki 3500$ értékű forintot hogy kapjak 3000$-t PS-en?
Ez komoly?
Mi baráti alapról beszélsz?Az én készpénzem értékesebb a PS dollárnál.
Attól hogy én kérek szivességet, ez az eladónak is érdeke, hogy tud kivenni ilyen formában pénzt
Na egy normális hozzászólás, köszönöm.
Megértem persze hogy nem ismersz, de meg lehet oldani szerintem úgy hogy egyik fél se érezze magát átverve.
2K-t tudnánk bizniszelni (több kp-ra télleg nincs szükségem, max ha van €-d kp) középárfolyamon, ha idehozod kp-ban, de nekem külön írnom kell a supportnak, hogy küldjék át a zsetont, mert le van tiltatva, szóval gondolom pár óra mire hozzájutsz.
3000-re lenne szükségem és természetesen úgy hogy amikor adom a pénzt úgy jön az utalás is azonnal a helyszinen, mert nem csak én vagyok idegen a törzsvendégeknek, hanem a törzsvendégek is nekem.
De azért köszönöm
az a része sztem mondjuk holnapra leemailezhető.