Lehet pénzre volt szüksége és meg kellett szüntetni a roljának egy bizonyos részét. Lehet nem is volt rolja mert más szponzorálta és mondjuk megszűnt a szponzoráció. 1000 oka lehet.
vagy az is lehet hogy elkurvázta :))
álítólag te óriás nyerö vagy idén nem is értem miért adsz el magadból ilyen versenyekre, föleg 72%ot!! vagy rosszul gondolom?
vagy az is lehet hogy elkurvázta :)) tudom de attol még igen furcsa
Bt86 +1
hát sajnos a mai napot egy szóval tudnám jellemezni, kataszrofa . kiteszek egy pár handet
2db itm volt hamarosan megnézem és akkor küldöm a $
Első verseny szerintem standart AJvAA a 109 fri
weaktight | Hand
2. verseny a 75$
weaktight | Hand itt sajnos nem sikerult mák QKvA5
weaktight | Hand kieső hand k7- 89
3. verseny egészen eddig nem volt semmi lapom hát megkaptam
weaktight | Hand kk-ak
4. verseny itt azért 3 bet call mellet döntöttem mert nagyon magas volt a steal neki és ha vissza baszom egyben akkor minden rosszabb lapot eldob
weaktight | Hand a9-66
5 verseny ezen a versenyen a elején elvesztek egy qq-kk
weaktight | Hand majd utana vissza pusolgatom magam
weaktight | Hand és a kieso ak-44
itt már kezdtem érezni,hogy ez nem a én napom lesz
6 verseny a 50 turbo
weaktight | Hand aq-66
7. veseny itt megnéztem amit a luigi -tol kaptam hogy jo e a call a push-call szerint és igen
weaktight | Hand a9-k6
8.verseny na ez a hand amit nagyon elbasztam mert a riveren már biztos hogy nem kell betelni mert semmi rosszabb nem adja meg
weaktight | Hand
weaktight | Hand a 10 rib
weaktight | Hand a big 162
weaktight | Hand a 215
weaktight | Hand a 55
weaktight | Hand még 1 55
weaktight | Hand a 100 turbo
weaktight | Hand
1 hónapja vagy itt az oldalon, de szinte minden hozzászólásod amit olvastam csak arról szól, hogy beszólsz valakinek, vagy épp minden tiszteletet nélkülöző hozzászólásokat intézel olyan játékosokhoz akik valószínűleg többet tettek már le az asztalra mint te.
Ez egy fórum, ezért minden jogod meg van ahhoz, hogy feltegyél egy ilyen kérdést. De normálisan is tehetnéd ezt...
Az szerintem nem titok, hogy stakelve volt, ha meg kicsit visszaolvasol láthatnád, hogy 50 vagy max 60%-ot szeretett volna eladni, emellett betart egy feszes bankroll management-et, akkor már nem is kell keresni olyan okokat, amiket hallani akarsz. Mert a hozzászólásaidból az jön le, hogy megint csak kárörvendeni akarsz, mint eddig már többször.
Ez egy póker fórum, ahol az lenne a legfontosabb, hogy egymást segítsük, nem pedig az, amiről a te hozzászólásaid nagy része szól. Ha pedig csak ez tesz téged boldoggá akkor nagyon szívesen ajánlok olyan fórumokat, amik tényleg erről szólnak.
P5 top10 be vagy és senki nem lát benned fantáziát? Remélem hamar beesik valami és saját talpra tudsz állni! GL!
P5 top10 be vagy és senki nem lát benned fantáziát? Remélem hamar beesik valami és saját talpra tudsz állni! GL!