Póker Fórum Archívum > Bank > Osztrák bankszámla nyitás

Orang3J3ws99
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 5. 8:53

tudtommal az itthoni automaták 40db bankjegyet adnak ki max egyszerre.

Ez így van, de nem mind1, hogy 40 db mit... Nem minden ATM van feltöltve 20 K-s bankókkal. Az OTP erre a legjobb példa. Van olyan ATM, amiben pl a 5 K felett nincs címlet.

Emellett a bankok korlátozhatják az ATM-ek egyszeri kp felvételi limitét. Ez azt jelenti, hogy Neked van egy K&H-s kártyád, naponta 400 K-t vehetsz fel, az autómata kiadna Neked 20 db 20 K-s címletet, de OTP-s ATM-ből akarod felvenni, ami korlátozva van 200 K-ra. Így ott egy felvétellel csak 200 K-t vehetsz fel...

Kell találni egy olyan ATM-t, ami nincs korlátozva + 20 K-s címletekkel van feltöltve.

kisrapi
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. máj. 9. 7:54

Tudna valaki írni priviben egy várost(ami közel van a határhoz) és bankot, ahol érdemes intézni a számlát és esetleg tudnak magyarul/angolul?

Orang3J3ws99
Válasz kisrapi kommentjére
2011. máj. 9. 7:59

Tudna valaki írni priviben egy várost(ami közel van a határhoz) és bankot, ahol érdemes intézni a számlát és esetleg tudnak magyarul/angolul?

https://www.bank-bgld.at/hu/oenmagunkrol

GL!

cursor 10
2011. máj. 9. 8:02

Oberbank - Fehlerseite bei nicht aktivierten Cookies

Szia!
Nézd meg ezt, elvileg itthon is lehet osztrák bankszámlát nyitni.

kisrapi
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. máj. 9. 8:37

Oberbank - Fehlerseite bei nicht aktivierten Cookies

Szia!
Nézd meg ezt, elvileg itthon is lehet osztrák bankszámlát nyitni.

És ha itthon nyitok számlát, az 100%-ban olyan, mintha egy kinti bankban tenném?

Zoli
2011. máj. 9. 8:43

És ha itthon nyitok számlát, az 100%-ban olyan, mintha egy kinti bankban tenném?

ez egyáltalán nem így van. voltam benn személyesen is megkérdezni. ez egy magyarországi bankfiók és az itteni szabályok vonatkoznak rá.

Orang3J3ws99
2011. máj. 9. 8:44

Kint nyisd meg. Mindenképp!

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2011. máj. 9. 8:47

ez egyáltalán nem így van. voltam benn személyesen is megkérdezni. ez egy magyarországi bankfiók és az itteni szabályok vonatkoznak rá.

Ok, köszi

cursor 10
Válasz Zoli kommentjére
2011. máj. 9. 8:52

Én csak 1 cikkben olvastam,de akkor ezek szerint nem lehet.

Orang3J3ws99
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. máj. 9. 8:55

A bank burgenlandnak van magyar kontaktja, de kint nyitod a szlát. Hívd fel a honlapon megadott kontaktot és ő segít.

Élő ügyfélszolgálat