BankBurgenland
Most beszéltem a BankBurgenlan Eisenstadtban székelő fiókjával. Nem tudok náluk számlát nyitni, mert teljesen elhatárolódnak minden e-gaming tranzakciótól.
Ez nem csak azt jelenti, hogy nem tudok feltölteni a kártyájukkal, hanem azt, hogy VISSZAFORDÍTJÁK AZ UTALÁSOKAT. Tehát ha MB-ről kiutalok, vagy egy teremből közvetlen, akkor nem fogadják az összeget.
Egyébként MAGÁNSZEMÉLYként is számlával kell bizonyítanom a legtöbb tranzakció hátterét.
Elég LOL.
Van valakinek tippje, hogy milyen másik bank lehetne target?
Most beszéltem a BankBurgenlan Eisenstadtban székelő fiókjával. Nem tudok náluk számlát nyitni, mert teljesen elhatárolódnak minden e-gaming tranzakciótól.
Ez nem csak azt jelenti, hogy nem tudok feltölteni a kártyájukkal, hanem azt, hogy VISSZAFORDÍTJÁK AZ UTALÁSOKAT. Tehát ha MB-ről kiutalok, vagy egy teremből közvetlen, akkor nem fogadják az összeget.
Egyébként MAGÁNSZEMÉLYként is számlával kell bizonyítanom a legtöbb tranzakció hátterét.
Elég LOL.
Van valakinek tippje, hogy milyen másik bank lehetne target?
Sopron Bank??
BKS Bank??
Ezeknél mindenhol van magyar ügyintéző elvileg. Amúgy meg nem kell bevallani a pókeres dolgot.
Amúgy úgy hallottam, hogy a második banknál nincs gond az utalásokkal.
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de a Raiffeisen Grosswilfersdorf Bank már nem játszik? Raiffeisen fiók.
Köszönöm, megnézem őket. Az a helyzet, hoy a sima MB sem jó nekik. Elhatárolódnak az internetes pénzforgalomtól. ez még oké, de számlát honnan szerezzek, ha "apám" utal nekem 5 K-t?
Ez most így vicces, de nem értem, mire gondolnak. Mégis minek viszem ki a pénzt az országból és miért nem jó nekem az OTP?!?!?!
Köszönöm, megnézem őket. Az a helyzet, hoy a sima MB sem jó nekik. Elhatárolódnak az internetes pénzforgalomtól. ez még oké, de számlát honnan szerezzek, ha "apám" utal nekem 5 K-t?
Ez most így vicces, de nem értem, mire gondolnak. Mégis minek viszem ki a pénzt az országból és miért nem jó nekem az OTP?!?!?!
Alapjában véve megfigyelhető, hogy a jelenlegi magyar kormány bankpolitikája miatt az osztrák bankok (elsősorban azok akiknek van magyar fiókja) ahol tudják szopatják a magyarokat. Amúgyis egy olyan piac az osztrák ami védi a sajátot, de most hogy mi szopatjuk őket ezért ahol lehet betesznek...
Mondom a BKS-t úgy hallottam teljesen rendben van ilyen szempontból.
Amikor kimentem számlát nyitni a Bank Burgelandba a magyar ügyintéző csaj úgy beszélt velem mintha kb. a seggéből húzott volna ki, amikor megtudta, hogy pokizok.
Utána átsétáltam az Erstébe, igaz nem tudott senki magyarul, de egy kedves, segítőkész német lány pillanatok alatt elintézett mindent
(amúgy általánosságban azzal van bajuk, hogy nem engednek folyószámlát nyitni úgy, hogy ha nincs rendszeres utalás arra a számlára)
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de a Raiffeisen Grosswilfersdorf Bank már nem játszik? Raiffeisen fiók.
Pár perc és fel is hívom őket, aztán meglátjuk. Megírom majd ide, hogy mire jutottunk...