Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > 888poker kifizetés!

monsterszilard
2014. okt. 21. 17:35

888poker kifizetés!

Az lenne a kérdésem hogy 888Pokeren kifizetést kértem számlaszámra utalással .A terem ki is utalta de menetközbe kiderült hogy meg lett szüntetve a számla szám amire kiutaltam az összeget így hiába utalt a terem nem tudtam levenni az összeget.Mi a szokás ilyenkor a bank vissza fordítja a teremnek és vissza kerül a póker számlámra?

benyo87h
Válasz monsterszilard kommentjére
2014. okt. 21. 19:07

Az lenne a kérdésem hogy 888Pokeren kifizetést kértem számlaszámra utalással .A terem ki is utalta de menetközbe kiderült hogy meg lett szüntetve a számla szám amire kiutaltam az összeget így hiába utalt a terem nem tudtam levenni az összeget.Mi a szokás ilyenkor a bank vissza fordítja a teremnek és vissza kerül a póker számlámra?

Hi!
Tudtommal igen,mint mikor a fizum,egy már nem élő számlaszámra utalták,ilyenkor elméletileg automatikusan visszaküldi a rendszer.

monsterszilard
2014. okt. 21. 19:09

Köszi a választ csak az a bosszantó a dologba hogy azon a napon mikor kiutaltam a pénszt még élt a számla !

benyo87h
2014. okt. 21. 19:12

Köszi a választ csak az a bosszantó a dologba hogy azon a napon mikor kiutaltam a pénszt még élt a számla !

Ismerős,akár a fizumnál,aznap voltam a bankban direkt megkérdezni hogy rendben van-e,mire hazaértem megszüntették valamilyen okból,Egy hétig kergettem a pénzem :( Mert Míg nem ér vissza a feladóhoz addig a munkahely nem fizet ki. Szar ügy,nem irigyellek!

Élő ügyfélszolgálat