Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > a fulltiltre is be lehet fizetni az envoy service ltd otps számlájára?

borisz73
2009. aug. 13. 9:40

a fulltiltre is be lehet fizetni az envoy service ltd otps számlájára?

sajnos nem tudok utalni.vki tud segíteni?

CantusPutnok
Válasz borisz73 kommentjére
2009. aug. 13. 9:44

Szerintem kicsit részletesebben fejtsd ki a problémádat, és akkor talán megtudjuk, hogy miben is kell segíteni.

borisz73
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 14. 6:39

bocs a pontatlanságért!eddig a pokerstarson,fizettem be local bank transferrel az envoy service limited 11794008-20527480as otp bankos számlára.(nincs bankártyám)tele lett a púpom a ps-sel.megpróbálkoznék a fulltilttel.ott is local bank transfert választottam,megkaptam a ref.számot,de utána rádobott egy oldalra"ther has been a problem with this request(currency code missing)-envoy service ltd aláírással az angol sor alatt.és napok óta ugyanez történik.az lehet,hogy egy cég üzemelteti a különböző pokertermek otps számláit?előre is köszi a segítséget!

CantusPutnok
Válasz borisz73 kommentjére
2009. aug. 14. 9:14

bocs a pontatlanságért!eddig a pokerstarson,fizettem be local bank transferrel az envoy service limited 11794008-20527480as otp bankos számlára.(nincs bankártyám)tele lett a púpom a ps-sel.megpróbálkoznék a fulltilttel.ott is local bank transfert választottam,megkaptam a ref.számot,de utána rádobott egy oldalra"ther has been a problem with this request(currency code missing)-envoy service ltd aláírással az angol sor alatt.és napok óta ugyanez történik.az lehet,hogy egy cég üzemelteti a különböző pokertermek otps számláit?előre is köszi a segítséget!

A currency code missing az gondolom azt jelenti, hogy nem adtál meg pénznemet, és nem mindegy, hogy 5000 HUF-t, vagy 5000$-t utalsz be... Ezzel együtt nem értek a témához, csak találgatok.

Élő ügyfélszolgálat