Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal Lendvai Tomi a Quantum FX-ben is benne volt. Jó pókeres, de befektetési tanácsokat nem tőle kérnék.
Ha valaki felnőtt fejjel nem látja az egyértelmű átbaszásokat, azon már nehezen lehet csak segíteni. lionnak, klallnak, meg mindenkinek aki tényleg hisz ebben, hát szar lehet nektek srácok, őszinte részvétem.
Bernard Madoff - Wikipédia
Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal Lendvai Tomi a Quantum FX-ben is benne volt. Jó pókeres, de befektetési tanácsokat nem tőle kérnék.
Ha valaki felnőtt fejjel nem látja az egyértelmű átbaszásokat, azon már nehezen lehet csak segíteni. lionnak, klallnak, meg mindenkinek aki tényleg hisz ebben, hát szar lehet nektek srácok, őszinte részvétem.
BTK 299/C. § Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Napi 1,5% kamat több mint nevetséges. Azt jelenti, ha év elején befektetsz 100FT -ot év végén kiveszel több mint 20k -t, amit azt jelentené, hogy 1 év alatt meg kétszázszoroztad a pénzed a kamatos kamat segítségével. De ha nem kamatos kamattal számolunk akkor is havi 45% jön ki ami teljesen abszurd.
Warren Buffet a világ 3. leggazdagabb embere. kb 50 évvel ezelőtt alapított cége a világ egyik, ha nem a legjobban teljesítő cége a Berkshire Hathaway. Évi 20% átlaghozam. Aki ebbe a cégbe befektetett régen az kibaszott jól járt hosszútávon.
Warren Buffett befektetés - A Berkshire Hathaway teljesítményének részletes összehasonlítása az S&P 500 indexszel
Nem létezik napi 1.5% kamat. Legfeljebb egy rövid ideig amíg becsalogatják az embereket.
Még egy kis érdekesség! :) Kötelező megnézni!!!
2013 májusára bedől az Euro. - YouTube
köszi, majd amikor költöm a lovét gondolok rá milyen balek vagyok:D
utoljára: a befektetett pénzem már visszajött, nem tudok bukni, hogy mekkora egy marha vagyok:DD
Kedves lion!
Mesélhetnél, mi újság a Zeekrewards honlappal.
http://zeekrewards.com/
Is Zeek Rewards Dead?|Breaking News – Zeek Rewards and Zeekler Shut Down - jeremyhowie.com
ZeekRewards Closed, Websites Down
Kedves lion!
Mesélhetnél, mi újság a Zeekrewards honlappal.
http://zeekrewards.com/
Is Zeek Rewards Dead?|Breaking News – Zeek Rewards and Zeekler Shut Down - jeremyhowie.com
ZeekRewards Closed, Websites Down
Hol vagy Lioooooooooooooon? :DDD