Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek (?)

mikki86
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 14. 14:28

Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal Lendvai Tomi a Quantum FX-ben is benne volt. Jó pókeres, de befektetési tanácsokat nem tőle kérnék.

Ha valaki felnőtt fejjel nem látja az egyértelmű átbaszásokat, azon már nehezen lehet csak segíteni. lionnak, klallnak, meg mindenkinek aki tényleg hisz ebben, hát szar lehet nektek srácok, őszinte részvétem.

pszibu
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. júl. 14. 14:28

Bernard Madoff - Wikipédia

hogy ne legyen annyira 'off, egy közismertebb pókeres:

Howard Lederer on Business Ethics - YouTube

lion
Válasz mikki86 kommentjére
2012. júl. 14. 14:51

Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal Lendvai Tomi a Quantum FX-ben is benne volt. Jó pókeres, de befektetési tanácsokat nem tőle kérnék.

Ha valaki felnőtt fejjel nem látja az egyértelmű átbaszásokat, azon már nehezen lehet csak segíteni. lionnak, klallnak, meg mindenkinek aki tényleg hisz ebben, hát szar lehet nektek srácok, őszinte részvétem.

köszi, majd amikor költöm a lovét gondolok rá milyen balek vagyok:D

utoljára: a befektetett pénzem már visszajött, nem tudok bukni, hogy mekkora egy marha vagyok:DD

kovacspisti
Válasz lion kommentjére
2012. júl. 14. 15:39

BTK 299/C. § Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

hippiasz
Válasz kovacspisti kommentjére
2012. júl. 14. 17:50

Napi 1,5% kamat több mint nevetséges. Azt jelenti, ha év elején befektetsz 100FT -ot év végén kiveszel több mint 20k -t, amit azt jelentené, hogy 1 év alatt meg kétszázszoroztad a pénzed a kamatos kamat segítségével. De ha nem kamatos kamattal számolunk akkor is havi 45% jön ki ami teljesen abszurd.

Warren Buffet a világ 3. leggazdagabb embere. kb 50 évvel ezelőtt alapított cége a világ egyik, ha nem a legjobban teljesítő cége a Berkshire Hathaway. Évi 20% átlaghozam. Aki ebbe a cégbe befektetett régen az kibaszott jól járt hosszútávon.

Warren Buffett befektetés - A Berkshire Hathaway teljesítményének részletes összehasonlítása az S&P 500 indexszel

Nem létezik napi 1.5% kamat. Legfeljebb egy rövid ideig amíg becsalogatják az embereket.

Lompesz
2012. júl. 15. 14:26

Még egy kis érdekesség! :) Kötelező megnézni!!!

2013 májusára bedől az Euro. - YouTube

Maxxxika
Válasz lion kommentjére
2012. júl. 31. 17:12

köszi, majd amikor költöm a lovét gondolok rá milyen balek vagyok:D

utoljára: a befektetett pénzem már visszajött, nem tudok bukni, hogy mekkora egy marha vagyok:DD

Image

Maxxxika
2012. aug. 17. 16:44
redoubtable
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. aug. 17. 16:45

Kedves lion!
Mesélhetnél, mi újság a Zeekrewards honlappal.
http://zeekrewards.com/

Is Zeek Rewards Dead?|Breaking News – Zeek Rewards and Zeekler Shut Down - jeremyhowie.com
ZeekRewards Closed, Websites Down

gyorsabb volt mint gondoltam! :D :D :D :D

Dj69k
2012. aug. 18. 8:11

Hol vagy Lioooooooooooooon? :DDD

Élő ügyfélszolgálat