bva.hu-ról
bva.hu
"A kártalanítási feltételek fennállása esetén a Beva - befektetőnként és összevontan - legfeljebb húszezer euró összeghatárig fizet kártalanítást. Az euróban meghatározott összeghatárnak forintra történő átszámítása a felszámolás kezdő időpontjának napján érvényes MNB devizaárfolyamon történik. A kártalanítás mértéke egymillió forint összeghatárig száz százalék, egymillió forint összeghatár felett egymillió forint és az egymillió forint felett rész kilencven százaléka. "
azér' szép ez a beva, meg minden, de 1 kisebb helyi takarékszövetkezetnél épphogy elég, ha egy nagyobb bank/bórker nem tud fizetni, akkor az alap semmire nem elég...
Titcar:
Úgy gondolom aki a hazai piacon legális körülmények között kereskedik részvényekkel 6 millió Forint határig annak ez a BEVA-s dolog maximális biztonságot ad. (lásd Random)
De például ha jól tudom, akkor az Equitasnál nincs is ilyen biztosítási forma.
Természetesen ha valaki 6 millió Forint felett fektet be, annak mérlegelni kell a dolgokat hova megy.
(A deviza és külföldi részvény kereskedelemhez nincs hozzászólásom.)
Titcar:
Úgy gondolom aki a hazai piacon legális körülmények között kereskedik részvényekkel 6 millió Forint határig annak ez a BEVA-s dolog maximális biztonságot ad. (lásd Random)
(A deviza és külföldi részvény kereskedelemhez nincs hozzászólásom.)
Na itt a következő csoda,kiváncsi vagyok mennyien dőlnek be :
https://www.fren-system.co.uk/index.php?wm=1
Ha erdekel valakit uj Lendvai Tomi uzlet van:)
Ha erdekel valakit uj Lendvai Tomi uzlet van:)
Keressetek nem reklamozom .
Hehe, azért azt nem gondoltam tomiról, hogy ekkora szar ember...