Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek (?)

matteo85h
Válasz Sogron22 kommentjére
2012. okt. 12. 10:47

Már csak egyet nem értek....Egy jól menő játékosnak, (akit talán kedvel a többség)....MIÉRT?? égeti, járatja le magát ilyen "termékekkel", látható átb****sokkal....

Vagy nála is előjött a szépmáz effektus, és rászorul erre???....nem tudom...talán ha lenne vele egy interjú, meg lehetne kérdezni, azt viszont nem szeretném hallani, h ő jól keres vele, másnak meg...hmm...hosszúcici...

Nem a "szépmáz", hanem a réti nigger effektus jött elő...

Sogron22
Válasz matteo85h kommentjére
2012. okt. 12. 11:06

Nem a "szépmáz", hanem a réti nigger effektus jött elő...

A szép máz...nálam a nem emlegetett gambler hajlam jelenti....sok jó játékos, hiába nyer sokat pókeren és kifelé sikeres, plusszos és mégis mindig le van égve...(stu ungarn a legjobb példa rá)
Aztán végén mindig kiderül, h sportfogadás, rulett, költekező életmód stb stb....elviszi a profitot....

Az, h LT minek vallja magát, nem ide tartozik, én láttam élőben még jópár éve, nem tűnt svédnek...
De nem is ez a lényeg, hanem maga az ember...az, h ilyen dolgokhoz adja a nevét, az viszont gáz és neki kell tudni, h megéri-e, h a személyéhez ilyen üzletek kapcsolhatok....

gl és peace

dr.drogba
Válasz Quantum.SU kommentjére
2012. okt. 12. 19:38

[h=5]Tomicars Business Team
[/h][h=5]A Tomicars Business Team uj termeke: ASEA

Kedves Barataim,

Utkeresesem kozepette egy elkepeszto es teljesen egyedulallo dologra bukkantam! Ez az uj uzleti lehetoseg az ASEA! Egeszseg megorzes, regeneralas es persze penz kereses egyben! A legizgalmasabb az egeszben, hogy oktober 20-an elindul Magyarorszagon is! Nezd meg ezt a 10 perces angol nyelvu videot, magyar felirattal:https://vimeo.com/44675274

Ha tetszett es garantalom, hogy tetszeni fog, varlak Benneteket oktober 18-an este 21 orakor (magyar ido szerint) megrendezesre kerulo ASEA Elso Magyar Nyelvu Webkonferencian:

ASEA Elso Magyar Nyelvu Webkonferencia

Tovabbi, reszletes informacioert latogass el www.facebook.com/TomicarsBusinessTeam oldalra!

Udvozlettel: Lendvai Tamas/Tomicars Business Team
[/h]

Megnézetm ezt a videót.Nem értek ezekhez a dolgokhoz de honnan veszitek,hogy ez az ASEA "gyógyszer " hülyeség.
Ezt mint naiv ember kérdezném ,semmi közöm ilyesmi bizniszekhez.

trixilw
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. okt. 12. 19:56

Ha rakeresel kifogja dobni a fuggetlen vizsgalotakat amit vegeztek rajta es ott megtudod hogy sos viz rohadt dragaert. Ami persze attoro dolog es csakis mlm rendszerben vasarolhato meg.

Wasserstein
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. okt. 12. 20:27

Megnézetm ezt a videót.Nem értek ezekhez a dolgokhoz de honnan veszitek,hogy ez az ASEA "gyógyszer " hülyeség.
Ezt mint naiv ember kérdezném ,semmi közöm ilyesmi bizniszekhez.

Mint termék nem biztos h szemét, de befektetésnek sztem nem éri meg, főleg az előzmények ismeretében. Persze ha a biznisz kezdetekor beszállsz és sok ismerősödet beszervezed, akkor neked még megérheti.

tedisreal
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. okt. 13. 16:47

Sziasztok! A topic befektetési ajánlataihoz képest nevetséges lesz a kérdés, de nagyon érdekelne, hopgy mit gondoltok a CIB Malaceperselyéről. Nyilván nem a 4000 ft bónusz érdekel, hanem a dolog életképessége.

CIB Bank website | Akár 4000 forint bónusz!

mikki86
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. okt. 13. 16:54

Amíg az állampapír hozamok 7% körül vannak, én nem szarakodnék banki forintalapú számlákkal.

tedisreal
Válasz mikki86 kommentjére
2012. okt. 13. 16:59

Nem nagyon értek azokhoz, de az állampapírhoz is bármikor hozzáférhetsz? Nulla a kezelési költségük? Már 10,000 ft-ért lehet venni? Itt msot oylan emberre gondolj akinek annyi pénze van, hogy max 30,000-et tud megspórolni havonta és alig van kezdőtőkéje, amit betesz a bankba.

Wasserstein
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. okt. 13. 17:17

Az a 7,5% EBKM jól néz ki, de nem szabad elfelejteni, h jön még a kb. 16%-os kamatadó és az évi 4-5% infláció. Ez után sajnos minimális nyereség marad meg.
Ha lakásra gyűjtesz akkor nekem így első ránézésre a Lakáskassza jobbnak tűnik, mert nagyobb támogatás jár mellé évente.

titcar
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. okt. 13. 18:02

Az a 7,5% EBKM jól néz ki, de nem szabad elfelejteni, h jön még a kb. 16%-os kamatadó és az évi 4-5% infláció. Ez után sajnos minimális nyereség marad meg.
Ha lakásra gyűjtesz akkor nekem így első ránézésre a Lakáskassza jobbnak tűnik, mert nagyobb támogatás jár mellé évente.

ja csak ha beszüntetik az állami támogatást, akkor meg jól rábasztál. meg hiába a 30% támogatás, ha a tőke része 1-2%on áll. a legrövidebb időtáv se jön ki 10%nál többre, és akkor záros időn belül el kell költened igazoltan lakásra, szóval elég körülményes sztem.

Élő ügyfélszolgálat