Már csak egyet nem értek....Egy jól menő játékosnak, (akit talán kedvel a többség)....MIÉRT?? égeti, járatja le magát ilyen "termékekkel", látható átb****sokkal....
Vagy nála is előjött a szépmáz effektus, és rászorul erre???....nem tudom...talán ha lenne vele egy interjú, meg lehetne kérdezni, azt viszont nem szeretném hallani, h ő jól keres vele, másnak meg...hmm...hosszúcici...
Nem a "szépmáz", hanem a réti nigger effektus jött elő...
[h=5]Tomicars Business Team
[/h][h=5]A Tomicars Business Team uj termeke: ASEA
Kedves Barataim,
Utkeresesem kozepette egy elkepeszto es teljesen egyedulallo dologra bukkantam! Ez az uj uzleti lehetoseg az ASEA! Egeszseg megorzes, regeneralas es persze penz kereses egyben! A legizgalmasabb az egeszben, hogy oktober 20-an elindul Magyarorszagon is! Nezd meg ezt a 10 perces angol nyelvu videot, magyar felirattal:https://vimeo.com/44675274
Ha tetszett es garantalom, hogy tetszeni fog, varlak Benneteket oktober 18-an este 21 orakor (magyar ido szerint) megrendezesre kerulo ASEA Elso Magyar Nyelvu Webkonferencian:
ASEA Elso Magyar Nyelvu Webkonferencia
Tovabbi, reszletes informacioert latogass el www.facebook.com/TomicarsBusinessTeam oldalra!
Udvozlettel: Lendvai Tamas/Tomicars Business Team
[/h]
Ha rakeresel kifogja dobni a fuggetlen vizsgalotakat amit vegeztek rajta es ott megtudod hogy sos viz rohadt dragaert. Ami persze attoro dolog es csakis mlm rendszerben vasarolhato meg.
Megnézetm ezt a videót.Nem értek ezekhez a dolgokhoz de honnan veszitek,hogy ez az ASEA "gyógyszer " hülyeség.
Ezt mint naiv ember kérdezném ,semmi közöm ilyesmi bizniszekhez.
Sziasztok! A topic befektetési ajánlataihoz képest nevetséges lesz a kérdés, de nagyon érdekelne, hopgy mit gondoltok a CIB Malaceperselyéről. Nyilván nem a 4000 ft bónusz érdekel, hanem a dolog életképessége.
CIB Bank website | Akár 4000 forint bónusz!
Amíg az állampapír hozamok 7% körül vannak, én nem szarakodnék banki forintalapú számlákkal.
Nem nagyon értek azokhoz, de az állampapírhoz is bármikor hozzáférhetsz? Nulla a kezelési költségük? Már 10,000 ft-ért lehet venni? Itt msot oylan emberre gondolj akinek annyi pénze van, hogy max 30,000-et tud megspórolni havonta és alig van kezdőtőkéje, amit betesz a bankba.
Az a 7,5% EBKM jól néz ki, de nem szabad elfelejteni, h jön még a kb. 16%-os kamatadó és az évi 4-5% infláció. Ez után sajnos minimális nyereség marad meg.
Ha lakásra gyűjtesz akkor nekem így első ránézésre a Lakáskassza jobbnak tűnik, mert nagyobb támogatás jár mellé évente.
Az a 7,5% EBKM jól néz ki, de nem szabad elfelejteni, h jön még a kb. 16%-os kamatadó és az évi 4-5% infláció. Ez után sajnos minimális nyereség marad meg.
Ha lakásra gyűjtesz akkor nekem így első ránézésre a Lakáskassza jobbnak tűnik, mert nagyobb támogatás jár mellé évente.