Bankroll
Sziasztok, aki tudna támogatni egy "kezdőt", az legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot.
Problémám a kevés bankroll miatt nem vagyok képes stabil, játékra, feszessé válok a nagyobb versenyeken.Szükségem lenne szponzorra!
Aki tud segíteni írjon,részleteket privátba.
Köszönettel _Fred
Milyen néven játszol,melyik termekben,milyeneredménnyel?
Fred a laza névvel játszom, pokerstarson, egy ideje szüneteltetem a játékot, majd a napokban újra neki látok.
mikro limiten játszom mtt-ket és sngket is, nagyobb eredményem nem volt 99$ volt eddig a legnagyobb amit nyertem, illetve a magyar versenyeken 120$.
Ha tudsz segíteni, vedd fel a kapcoslatot velem légyszíves a szagab10@gmail.com címen.
Fred.
szerintem nem az a baj, hogy kevés a pénzed, talán inkább az, hogy túl sokat teszel fel egyszerre, ha valaki nagyobb téten játszik mint amit a bankrollja engedne az teszi feszültté...javaslom neked is, hogy vezess be egy legalább 50-100BI-s szabályt, vagyis legyen 50x-100x annyi pénzed mint ahol játszani akarsz. Például 10centen már 10$ is 100Bi, nagyon kényelmesen játszható.
Az elmélettel, tisztában vagyok,
a limitekkel is, szponzorra lenen szükségem a siker zálogában, ezt így tudom legszebben leírni.
Tudom hogy mennyi rol lszükséges ahoz hogy egyes limiteken játszhassak, nekem kezdő roll kéne hogy talpra tudjak állni.
Az elmélettel, tisztában vagyok,
a limitekkel is, szponzorra lenen szükségem a siker zálogában, ezt így tudom legszebben leírni.
Tudom hogy mennyi rol lszükséges ahoz hogy egyes limiteken játszhassak, nekem kezdő roll kéne hogy talpra tudjak állni.
szerintem nem az a baj, hogy kevés a pénzed, talán inkább az, hogy túl sokat teszel fel egyszerre, ha valaki nagyobb téten játszik mint amit a bankrollja engedne az teszi feszültté...javaslom neked is, hogy vezess be egy legalább 50-100BI-s szabályt, vagyis legyen 50x-100x annyi pénzed mint ahol játszani akarsz. Például 10centen már 10$ is 100Bi, nagyon kényelmesen játszható.
ingyen poker pénzt több oldalon is adnak
annyira jogos hogy már meg sem említettem:)
Melyek ezek az oldalak akik adnak, mert strategys 50$-megvolt, viszont az már starson nem elérhető sajna.
Ő hogy mennyi amire szükségem lenne?
Hát kicsit több mint 10$:)
a mikro limit sajna olyan fish mezőnyt tartalmaz,a mi csak árt az idegrendszeremnek, ezért azzal nem nagyon foglalkozom.
Már gyűjtögetek,de még kevés sajna, 200$ az a cél amit ha elérek akkor neki állok játszani.
Tudom hogy 200$ nem sok,viszont nekem anyni bankroll kell ahoz hogy fel tudjam építeni "a karrierem".
Ez nem azt jelenti hogy az illetőnek ennyit kéne adnia.
HA lekéred a pokerprolabs.com-on a statjaimat lehet látni hogy azért anynira nem rossz, bár sok benn a nullázás,de hát kinek ne lenne 0-ázott versenye.
Azt meg hogy megbízható vagyok e vagy sem, tényleg nehéz bízonyítani, viszont
aki rendszeresen játszik szerintem azt midnig elérhető,vagyi s nagyon meglépni nem tud a pénzzel, emellett pedig az esetleges szponzorral ugyis felveszem a kapcsolatot, telefonszámcsere miegymás, mivel nélküle nem tudok elindulni.
Ebből kifolyólag nem látom értelmét annak hogy bárkit is átverjek:)