Befizetési probléma
Szerettem volna befizetni a Skrillre, de nem sikerült, írtam nekik üzenetet, de egy élet alatt sem válaszolnak, így közvetlenül bankkártyáról indítottam befizetést a Bettson számlámra, de ez sem sikerült.
Kapcsolatba léptem a Betsson ügyfélszolgálatával, mire chaten ezt a választ kaptam:
"You must enter the S3D security verification code if you want to deposit with your credit card. You will see a pop up window appear when you try to deposit with your credit card. If you did not get the pop up window, you need to allow pop ups from Betsson in your browser please. For Visa, it is known as “Verified by Visa”. For Mastercard, it is called “Mastercard Securecode”. You need to register your Visa credit card with your bank to get this code. Please check your Internet banking page, or contact your bank about this."
Mi ez a S3D kód? Eddig még nem találkoztam vele. Valami új biztonsági megoldás? A múlt hónapban fizettem be pénzt, akkor még nem volt ilyen. Valaki elmagyarázná?
Igen, ezt én is olvastam, de bementem a bankba (OTP) és azt sem tudta az ott dolgozó "hölgy" hogy miről beszélek. Azt mondja hogy a kártya hátulján van egy 3 számjegyű kód, azt kell beírnom. Hogy működik ez a kód? A bankban külön igényelni kell? Vagy lehet hogy az új szerencsejáték törvény miatt nem tudtam befizetni?
A bank szerint házibankkal kell rendelkeznem. Mi az a házibank? És miért nem volt rá eddig szükségem? Másnak is van ilyen problémája?
Mi az a házibank?
Igen, tudom hogy a Google a barátom, de azt nem értem hogy miért szükséges ahhoz a házibank hogy be tudjak fizetni a Skrillre vagy egy pókerterembe. Eddig nem volt rá szükség, de most új kártyát kaptam és ezt valamiért nem tudom hitelesíteni sem a Skrillnél, sem a Betssonon.
Igen, ezt én is olvastam, de bementem a bankba (OTP) és azt sem tudta az ott dolgozó "hölgy" hogy miről beszélek. Azt mondja hogy a kártya hátulján van egy 3 számjegyű kód, azt kell beírnom. Hogy működik ez a kód? A bankban külön igényelni kell? Vagy lehet hogy az új szerencsejáték törvény miatt nem tudtam befizetni?
Ezzel tudsz azonnal befizetni! OTPdirekt ügyfelek vehetik igénybe
https://www.abaqoos.com/podwebauthsite/registration.aspx?mode=wallet
A bankkártyás feltöltés csak akkor megy ha már hozzáadtad a Skrill számládhoz, és érvényesítetted!
Skrill számla feltöltése
Két módon töltheted fel Skrill számládat:
"A bankkártyás feltöltés csak akkor megy ha már hozzáadtad a Skrill számládhoz, és érvényesítetted!"
Igen, ezt én is tudom.
Amikor hitelesíteni szeretném a kártyámat, ezt az üzenetet írja ki: Transaction failed
A Skrillnél valami változás történt, eddig volt magyar (Unicredit) bankszámlájuk, most viszont csak német bankszámlájuk van, arra viszont a magyar bankok díjat számolnak fel.