Sziasztok!
Mi van akkor, ha virtualis revolut kartyaval fizettem be, ami kozben megszunt, ujat adott revolut, viszont a kifizetest betfair csak erre akarja teljesiteni?
Hiaba hasznaltam mar itt netellert, skrillt, masik kartyat, amig nem veszem ki azt az osszeget, amit a virtualis revo kartyammal befizettem, addig nem enged mashova.
Sziasztok!
Mi van akkor, ha virtualis revolut kartyaval fizettem be, ami kozben megszunt, ujat adott revolut, viszont a kifizetest betfair csak erre akarja teljesiteni?
Hiaba hasznaltam mar itt netellert, skrillt, masik kartyat, amig nem veszem ki azt az osszeget, amit a virtualis revo kartyammal befizettem, addig nem enged mashova.
4 "agenttel" beszelve, ropke 2,5 ora alatt megoldotta a support es torolte azt a kartyat. Profik
Sziasztok!
Gondban vagyok a bank transferrel Revolut számlámra.
Az alábbi adatokat kéri kifizetéskor:
Beneficiary Bank Details
Bank Name* - gondolom alapból azt kell választani, hogy Litvániába kérem, mert ott van a bank és a bank neve Revolut Payments UAB ha jól értelmezem
IBAN* LTxx xxxx xxxx xxxx xxxx - itt ugye a szükséges számokat tartalmazza a Revolut appom, ez világos
SWIFT BIC 8 or 11 characters - a Revolutba 8 karakteres BIC kód van csak megadva, gondolom azt beírom az elég (elvileg nem is kötelezően töltendő mező)
jól értelmezem az adatok kitöltését?
remélem a bankról több adatot nem kér....
szóval ha megadom a bank nevét, a nevemet, meg az IBAN számot, szerintetek az elég lesz a sikeres kiutaláshoz?