Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Cash out top site-okról nagyban

speki
2007. okt. 26. 18:05

Cash out top site-okról nagyban

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy vannak ezek az online profik (mint durrrr, sbrugby, sealey, Jedlicka) bővebb infó itt: http://pokeronamac.com/online-poker-pros/ és hogy, hogy lehet az, hogy ők ennyit kaszálnak ezzel a játékkal? A youtube-on rakás video van fenn ahogy játszanak Gus Hansen meg Phil Ivey ellen, és ez alapján a Full Tilt Pokeren óriási pénzeknek kell elvileg mozognia, (ha mindenki ott szedte meg magát) ami elvileg nagy játékosszámot igényelne, (a fulltilt a 3. legforgalmasabb site a pokersitescout szerint), ennek ellenére én 25/50NL felett nem látok actiont soha (se holdem se omaha). A Party-ról meg olyan jellemzéseket olvastam, hogy "good high stakes traffic" de ott a legmagasabb NL asztal 25/50 (ami napközben kihalt mint a sivatag, este 11 körül meg ugyanaz a tucat ember játszik egymás ellen 4 asztalon), omaha actiont itt én még soha nem láttam, szóval hol ez a sok pénz? Talán a Pokerstarson?
Eszerint a link szerint, amit beraktam szinte mindegyikük a Fulltilten meg a starson nyomja, csak nem tudom mikor, talán hajnalban?

A másik, ami nem fér a fejembe, hogy hogy veszik ki azt a rengeteg pénzt. A sbrugby-s cikk alján van egy kép amin épp megnyer egy 430.000$-os potot, (na ezt át sem merem számolni forintba), de ő egész nap játszik a hét minden napján, úgyhogy szerintem akár 10millás nagyságrendben ($) is lehet már a bankrollja. De ez a Jedlicka sem kispályás: itt az akadémiás cikkben az áll, hogy 20 éves és 3millája van (sztem azóta több) úgy, hogy már többször lenullázódott. Na most ha 20 éves (elvileg 18 évesen játszhatott először) akkor vagy nem tartotta be a bankrollmenedzsmentet, vagy megnyerte a sunday milliont?
Szóval hogy tudják kivenni ezt a rengeteg lóvét?? A fulltiltről nem lehet se visára utalni, se bankba, moneybookersen meg 8k a cash out limit! A Pokerstars meg semmit nem ír az oldalán a cash out limitekről, csak azt találtam, hogy banki átutalás egyedül Angliába és Németorszába lehetséges egyelőre! (így egyébként itt a pokerakadémia teremismertetőjénél is rosszul van feltüntetve, mert Mo.-ra nem lehet hazautalni)-tehát marad a csekk? Ha ki akarnám venni a havi nyereményeim egy részét, (mondjuk 300.000$-t) akkor elküldik borítékban és menjek be vele a bankba itthon?(Úgy tudom a bankok nem működhetnek közre az online nyeremények kifizetésében.) Na jó azért ott még nem tartok, de érdekelne hogy megy, mert nehogy már ez tartson vissza attól hogy dollármilliókat keressek:)
Please help!

Skiboy
Válasz speki kommentjére
2007. okt. 26. 19:15

NL1000 felett már high stakes-nek számít online. És 10/20, 25/50 asztalokat azért mindig találni valahol, többnyire még válogatni is lehet.

Az egy dolog, hogy milyen cashout és deposit szabályok vonatkoznak az egyszeri játékosra. Egyedi megállapodás alapján szinte mindenre lehetőség van. Magyarországra tényleg nehézkes a kivét az "amerikai" termekből, de az EU termekben utalási korlát nem nagyon van.

Egyszóval csak nyerd meg a dollármilliókat, a kivét ezek után már gyerekjáték lesz.:)

speki
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 26. 20:10

Na erre nem gondoltam, akkor legfeljebb csak a magyar bankokkal lehet gond, végső esetben szóba jöhet külföldi bankszámlanyitás is. Azért meghallgatnám más véleményét is a kérdésben.
Mindenesetre köszi szépen Skiboy!

kanrich_
Válasz speki kommentjére
2007. okt. 26. 20:21

A sbrugby-s cikk alján van egy kép amin épp megnyer egy 430.000$-os potot, (na ezt át sem merem számolni forintba), de ő egész nap játszik a hét minden napján, úgyhogy szerintem akár 10millás nagyságrendben ($) is lehet már a bankrollja.

A legutóbbi videón, amin sbrugby-t láttam, olyan 1,2Millió USD volt a totál bankrollja a full tilten. Nyilván vannak még máshol is azért aranytartalékai :)

És igen, mihelyst ilyen játékos vagy, egyedi megállapodások vannak. Nem hiszem, hogy nekik nagyon kellene törődniük a cash out limitekkel.

Egyébként az én MB cash out limitem sem 8k usd, hanem annál jóval több szerintem.

naná hogy
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 26. 20:53

Hát igen jó lenne már arra a szintre eljutni, akkor azthiszem ha gondot okozna az USA-s termekből az utalás akkor kimennék és nyitnék egyet ott kinnt.
Én most E-passporte-on gondolkodok, mert van hozzá kártya is(sarki ATM-es) :D
C2Pről sok rosszat hallottam, pedig ott is a kártya vonzó :D
Sztem bizonyos szintig az ilyen E-walletek lennének a "biztos" megoldások.
Csinált már valaki ilyet? : MB ---> PS ---> E-passporte?
Van valamilyen akadálya? Nyilván E-p-vel is kell valamit depózni, remélem nincs semmilyen pont gyüjtési feltétel a withdraw előtt.
Ha minden hitelesítve van az MB-nél akkor 30k USD(durván számolva, én elkurtam mert HUF-osat csináltam kiscsikó koromban :D)-tól indul Cash Out, igaz 90 napos perióusban

Littlemage
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 26. 20:53

az enyém is több, pedig én még szinte csak befizettem :))))

speki
Válasz speki kommentjére
2007. okt. 28. 19:32

Tényleg úgy van ahogy mondjátok! Végeztem egy gyors mini-kutakodást és az eredmény az, hogy máris okosabb vagyok mint egyes profik:)
Gondoltam kitől tudom még megkérdezni ha nem a legilletékesebbektől; írtam hát izibe egy emailt a Niki Jedlickának, aki egyelőre nem válaszolt ugyan,(mint kiderült éppen Ausztráliában van egy versenyen) de szerencsére találtam egy másik profit: captZEEbo-t akinek fent volt a neten a mailcíme. a blogja egyébként:http://captzeebo.supok.net/ ez a srác a következőt válaszolta:
"i've just been cashing it out in 5k checks. Takes a long time, but it works for now."
Na mondom ez nem lesz jó, megkérdezném a sbrugbyt is, úgyhoy rákérdeztem nem tudja-e az emailjét mert nem találtam neten, de ő sem tudja. Meglepően gyorsan válaszolt egyébként mindkét levelemre.Ez piros pont neki, mert eléggé beképzeltnek tűnt a blogja alapján. Közben eszembe jutott, hogy egyből írhattam volna a FullTiltnek is, hátha ott is emberek vannak:) 10 perc alatt itt volt a válasz:
"Thank you for contacting Full Tilt Poker Support regarding your
withdrawal.

We are happy to offer wire transfer withdrawal services for our high
stakes players who need to move a large amount of funds from their Full
Tilt Poker account. Wire transfer withdrawals must be a minimum of
$20,000 and are typically processed within 3-5 business days.

If there's anything else we can help you with, please feel free to ask.
We look forward to seeing you at the tables

Regards,

Andrew T
Full Tilt Poker Support"

Na szegény captZEEbo vagy 2 éve 5k-s csekkeken veszi ki a pénzét LOL
Ideje lesz felvilágosítanom.

Zoleee
Válasz speki kommentjére
2007. okt. 28. 19:48

A Jedlicka 16 evesen kezdett online jatszani es elösször fix limiten jatszott, ahol gyorsan felküzdötte magat a legmagasabb szintre $1000/$2000 . Ezutan kezdett PLO-ni . Ahogy a commentjeiböl kivettem, őt sose erdekelte a pénz. Ilyen hozzallasal (no fear) persze joval gyorsabban lehet elöre haladni. En szemely szerint sok olyan jatekost ismerek akik, tulsagosan is feltik az eddig megkeresett penzüket es az adott szinten eveket töltenek, nem lepnek elörebb hanem ebböl a penzböl kenyelmesen eleldegelnek.... :-)

Élő ügyfélszolgálat