Csekk
Csekkes payout-okkal kapcsolatban akinek van valami infója irjon ide. Mennyi idő alatt érkezett meg, hol lehet beváltani, megéri-e így kikérni - ha épp az adott teremben ez tünik a legjobb megoldásak.
Én csak a pokerstarsról tudok infóval szolgálni. Visaval fizettem be mindig MB nem hazsnáltam, és míg nem rakták vissza a visára a pénzt addig a csekkes cash-outot használtam.Nekem semmi problémám nem volt vele. 1000 $ fölött ráadásul Fedexxel küldik ami max 5 napot ha ígénybe vesz. A beváltásra a K&H-t tudom ajánlani. 1500$ értékik azonnal beváltják, fölötte azt hiszem zárolják az összeget aszámlán 1 hónapig talán, míg le nem csekkolják a csekket.Tehát érdemes 1500$-ig kikérni.
Más termekben nem tudom hogy működik akifizetés, mert nincs tapasztalatom.
csekk
Sziasztok,
Ez a K&H-s megoldás azt jelenti, hogy azonnak a kezembe adják a pénzt, ha 1000 dollár alatt van a csekk, vagy azt hogy rákerül egy bankszámlára, más szóval lesz e nyoma vagy sem?
Egyáltalán van olyan hogy a csekk-et kifizetik a kezembe és nem bankszámlán vagy máson keresztül kapom meg?
thx
Mekkorák a csekknek a költségei? Mert a legtöbb terem megengedi a Wire-transzfert is, ami (ha nincs Visa valamiért) meg a legegyszerűbb és tapasztalataim szerint megjön kb. öt nap alatt. Mivel a csekknél is kell azonosítanod magad, egyik sem névtelenebb mint a másik.
Köszi.
Ok hogy azonositom magam, de ha a kifizetik kp-ban akkor a bankszámlára nem kerül pénz, igy ebben az értelemben nem lesz nyoma.
Ilyen beváltási forma létezik egyáltalán?
Félreértés ne essék nem adócsaláshoz gyűjtök infót.
Szerintem nem. A csekk ugyanis névre szól, és mivel elvileg minden 200eFt feletti ügyletnek a pénzmosás okán nyoma kell, hogy legyen, az sem segítene, ha nem névre szólna. (+életveszélyes lenne, mert akárki beválthatná). Hogy aztán mit csinálnak a bankok ezekkel az adatokkal azt ne kérdezd, szerintem semmit.
Everest-en kért már ki valaki csekken? Én kértem 300$-t. 4-6 hét, ez a hét a 4.
Everest-en kért már ki valaki csekken? Én kértem 300$-t. 4-6 hét, ez a hét a 4.
Csekkre egyedüliként a K&H jó. Saját tapasztalataim szerint. Ha rendelkezel számlával 1500$-ig azonnal beváltják.
A párom nyert 150$-t az Everest Magyar freeroll bajnokság egyik selejtezőjén. 100$-t kikértünk. Mivel nincs visa-ja, banki átutalás nem lehetséges ennél a teremnél, se Neteller, se MB (csak most kezdte az internetes játékot) így maradt a csekk.
05.16.: kikérte az összeget. A tranzakciós napló szerint 05.17-én kiállították, postázták.
06.12.: Készülünk a döntőre. Megérkezik a csekk. Jaj de jó, lesz egy kis költőpénzünk a 3 naposra tervezett versenyen. Ui. külön napra sorsoltak minket, és reméltük, hogy vasárnapra bejutunk.
Jó pár telefon különböző bankokba, mire kiderült, azonnal sehol nem fizetnek. 2-3 hét, 30 nap ilyen határidőket mondtak. Költség cib-nél 30 dodó.
Végül 06.15: személyesen az OTP-be. Az ügyintéző 2 lehetőséget mondott. Rárakja a pénzt a számlájára, de zárolja, amíg a kinti bank nem fizet, vagy kifizeti, de a párom aláír egy papírt, hogy vissza fizeti, ha nem fizet a bank.
A másodikat választottuk. Ma (06.19) jön a telefon, hogy ez egy angol bank és usd-vel nem foglalkozik, úgyhogy minél hamarabb adja vissza a pénzt.
Létezik ilyen? Ha én itthon bemegyek egy bankba, olyan devizában, valutában fizetek vagy kérek, amilyenben akarok. Egy nagy angol bank meg azt engedi, hogy egy ügyfele $-ban állítson ki csekket, aztán meg nem váltja be?
Egyébként a Natwest bankról van szó. A honlapjukon próbáltam kiigazodni, de sajnos az angolom nem igazán jó.