csődölt termek utóélete?
sikerült valakinek pénzt kiszednie az ultimatebetről? régebben az eurolinxről? ill pár éve volt még pár ilyen csődölős sztori, 2009-2010 környékén, ezek közül bármelyiknek lett happy end a vége (full tilten kívül)?
Anno az Eurolinxen a teljes online bankrollom bebuktam, ergo semmit sem sikerült megmenteni onnan. Tisztán emlékszem, hogy néhány nappal a csőd előtt még meghirdettek egy reload bonuszt, hogy minél többen fizessenek be, amit aztán szépen elsápoltak...
Jokeclick-re volnék kiváncs, hogy oda fizetett egyáltalán be valaki? Nagyon tré volt az egész. Összeomlott minden, ha volt egy freeroll és kicsit többen voltak online :D. Asszem Akadémiás terem is volt egy időben.
(lehet sok lett a "volt"? :D )
Haveromnak ragadt bent penze egy olyan teremben, aminek a nevet nem irhatom ki (ne fizess raket magyarra forditva) es 2 ev utan elkezdtek kifizetni, heti 1k-t lehet kikerni asszem, szal en meg hiszek a csodakban.
két év után? de miből, ha már leléptek a pénzzel? van ilyenkor valaki aki felvásárolja a becsődölt termet? ( full tilt egyértelmű, de ilyen kisebbeket is?)
Anno az Eurolinxen a teljes online bankrollom bebuktam, ergo semmit sem sikerült megmenteni onnan. Tisztán emlékszem, hogy néhány nappal a csőd előtt még meghirdettek egy reload bonuszt, hogy minél többen fizessenek be, amit aztán szépen elsápoltak...
A pay tavaly júniusban kezdte kifizetni a pénzeket, új tulaja lett és maradéktalanul kifizette az összes tartozását. És azóta is fizet rendesen.
Ezek miatt lehet jó nekünk a szabályozott piac elég ha megkövetelik hogy a játékosok rollját bakszámlán tárolja a terem
Eurolinx/BetOnBet párosról tudtommal senkinek sem fizetettek, a tulaj azóta is bujkál.
Nekem Purple-ben ragadt benn a teljes rollom és sajna teljesen felszívódtak.