E-Wallets
Van esetleg valakinek barmilyen nemu tapasztalata Citadellel vagy Firepay-jel? Mennyit szamitanak fel, mennyire biztonsagosak/elterjedtek, stb?
Koszi!
Nem használtam ezeket soha. Lehet egyáltalán magyaroknak regisztrálni? ahol használni akarod nincs Moneybookers, Epass vagy Click2pay?
Ez meg mindig a Crptologicos dolog, click2pay nem fogadja el a bankkartyam ES csak GBPt lehet regisztralni, csekknek es wire transfernek meg nagyon magas a dija (kb 20$)... ezeket ajanljak meg, moneybookers es epass az van, de nem elerheto itt... :(
Van egy elég gáz dolog:
- Moneybookerstől nem lehet kártyát kérni és ATM-ből instant cashoutingolni
- Epassporte-nak high risk ország lettünk, le is üvöltötték a fejem egy levélváltáskor, nem lehet teljes értékű accountot létrehozni
Marad a click2pay. Erről hallottam 1-2 rossz dolgot, pl. hogy nem megbízható, de többen meg azt mondták, hogy semmi bajuk vele. Ti hogy látjátok? Meg lehet valósítani az azonnali cashoutot ATM-en keresztül click2pay-es kártyával? Ha nem, akkor mit használtok?
Van egy elég gáz dolog:
- Epassporte-nak high risk ország lettünk, le is üvöltötték a fejem egy levélváltáskor, nem lehet teljes értékű accountot létrehozni
Marad a click2pay. Erről hallottam 1-2 rossz dolgot, pl. hogy nem megbízható, de többen meg azt mondták, hogy semmi bajuk vele. Ti hogy látjátok? Meg lehet valósítani az azonnali cashoutot ATM-en keresztül click2pay-es kártyával? Ha nem, akkor mit használtok?
Van egy elég gáz dolog: