Godmode
2007. ápr. 26. 9:39

E-Wallets

Van esetleg valakinek barmilyen nemu tapasztalata Citadellel vagy Firepay-jel? Mennyit szamitanak fel, mennyire biztonsagosak/elterjedtek, stb?
Koszi!

Skiboy
Válasz Godmode kommentjére
2007. ápr. 26. 17:23

Nem használtam ezeket soha. Lehet egyáltalán magyaroknak regisztrálni? ahol használni akarod nincs Moneybookers, Epass vagy Click2pay?

Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2007. ápr. 26. 21:45

Ez meg mindig a Crptologicos dolog, click2pay nem fogadja el a bankkartyam ES csak GBPt lehet regisztralni, csekknek es wire transfernek meg nagyon magas a dija (kb 20$)... ezeket ajanljak meg, moneybookers es epass az van, de nem elerheto itt... :(

Successboy
Válasz Godmode kommentjére
2007. máj. 23. 10:47

Van egy elég gáz dolog:
- Moneybookerstől nem lehet kártyát kérni és ATM-ből instant cashoutingolni
- Epassporte-nak high risk ország lettünk, le is üvöltötték a fejem egy levélváltáskor, nem lehet teljes értékű accountot létrehozni

Marad a click2pay. Erről hallottam 1-2 rossz dolgot, pl. hogy nem megbízható, de többen meg azt mondták, hogy semmi bajuk vele. Ti hogy látjátok? Meg lehet valósítani az azonnali cashoutot ATM-en keresztül click2pay-es kártyával? Ha nem, akkor mit használtok?

Gábor
Válasz Successboy kommentjére
2007. máj. 23. 16:23

Van egy elég gáz dolog:
- Epassporte-nak high risk ország lettünk, le is üvöltötték a fejem egy levélváltáskor, nem lehet teljes értékű accountot létrehozni

Marad a click2pay. Erről hallottam 1-2 rossz dolgot, pl. hogy nem megbízható, de többen meg azt mondták, hogy semmi bajuk vele. Ti hogy látjátok? Meg lehet valósítani az azonnali cashoutot ATM-en keresztül click2pay-es kártyával? Ha nem, akkor mit használtok?

Nekem elég rossz tapasztalataim vannak a click2pay-jel.

Sajnos nem is sikerült a click2pay számlámat aktiválni. Miután megnyitottam, azt írták emailben, hogy telefonos egyeztetés szükséges az aktiváláshoz. Aztán, nem tudom, hogy hívtak-e. Az biztos, hogy én nem voltam akkor telefonközelben. Majd írtam nekik emailt, hogy hívjanak megint, majd én is próbáltam hívni őket. Viszont, amikor én hívtam fel őket, akkor a kapcsolás után következett a szokásos zene és hosszú várakozás, amíg kapcsolják az ügyfélszolgálatot. Egy idő után inkább leraktam, nem akartam csillagászati telefonszámlát.

Skiboy
Válasz Successboy kommentjére
2007. máj. 23. 18:00

Van egy elég gáz dolog:

Szerintem a Moneybookers a legjobb választás. Egyedüli hátránya amit leírtál, de azon kívül széles körben elterjedt, megbízható és az ügyfélszolgálat is egyre jobb.

Élő ügyfélszolgálat