Elszámol a Pokerstars?
Hello!
Amióta az új rendszer van egy érdekes jelenségre figyeltem fel.
A kezdetek óta megnézem a sessionok elején a stars számlámat és a végén is. Sosem volt baj, mindig a Pokertrackerrel/holdemmanagerrel szinkronban mentek a dolgok, ahogy mennie is kell. Ha 25$t vesztettem, a számlámon is kevesebb volt 25-tel.
Napok óta viszont folyamatosan csökken a pénz a számlámon, nem sokkal, csak pár dollárral. Viszont a mai nap kiverte a bíztosítékot :
x95$ volt a számlámon a session elején, kb 0-ban zártam és x85$ volt. Nem játszom versenyeket, nem is használja senki az accountomat.
Érdekes módon a Pokertableratings mutatója sem stimmel, a HM adatival szemben 25-30$os eltérést mutat (eddig mindig stimmeltek)
Más valakinek ilyen problémája ?
Köszi!
caoladder
Hello!
A kezdetek óta megnézem a sessionok elején a stars számlámat és a végén is. Sosem volt baj, mindig a Pokertrackerrel/holdemmanagerrel szinkronban mentek a dolgok, ahogy mennie is kell. Ha 25$t vesztettem, a számlámon is kevesebb volt 25-tel.
Napok óta viszont folyamatosan csökken a pénz a számlámon, nem sokkal, csak pár dollárral. Viszont a mai nap kiverte a bíztosítékot :
x95$ volt a számlámon a session elején, kb 0-ban zártam és x85$ volt. Nem játszom versenyeket, nem is használja senki az accountomat.
Érdekes módon a Pokertableratings mutatója sem stimmel, a HM adatival szemben 25-30$os eltérést mutat (eddig mindig stimmeltek)
Köszi!
caoladder
.
Kizárt dolognak tartom hogy így huzzon le a stars. A pénzed elveszi fixen. De nem ilyen formában.
ha valahol eltérés van, az biztos, hogy a holdem manager, vagy a ptr, sharkscope hibája, és nem a kliensé.
PTR nem pontos, csak tajekoztato jellegu.
Két tipp:
- nem dollárban játszottál
- pár hand-et valamiért nem tudott beolvasni a tracker
$ alapúban játszom biztosan, mert ki van filterezve a többi, a session pedig rövid volt és a nagyobb potokat megjegyeztem, az ember végülis érzi, hogy mennyiben zár:)
Persze én is kizártnak gondolom ezt, ha legközelebb előfordul ilyen akkor utánanézek még jobban.
Köszi a válaszokat!
Hello!
Köszi!
caoladder
Ugyan ez a problémám nekem is, amióta a behozták az új rendszerű asztalokat, és a HM-et frissítettem. Minden sessionben van eltérés a HM által mutatott eredmény és a tényleges között. Szerintem nem a stars a hibás :)
devizapara lehet vagy nem hagytad beimportálni a handet (kiléptél hand közben gyorsan, megszakadt a net, importálás...)