Sziasztok!
Én is szeretnék ilyen epassport számlát nyitni, de nincs egy darab ismerősöm sem, aki segítene egy utalásban, hogy létrejöjjön a számla.
Tud valaki ebben segíteni?
Köszi! piere@t-email.hu
Szia! Érdekelne a számla,ha még megvan.Üdv.:Szilvi
Sziasztok.
Meg szeretném szüntetni az epass számlámat. Ehhez ugye nullázni kellene a számlámat. Van rajta 64$, de magyar bankkártyára nem engedi kikérni. Ha esetleg valakinek van még eppas számlája akkor átadnám neki epasson keresztül, cserébe a kapott összegnél 10$-ral kevesebbet kérnék vissza MB-n vagy netelleren.
Szia! Érdekelne a számla,ha még megvan.Üdv.:Szilvi
Szia!
És te ,hogy tudtad átutalni rá az $5-t?
Szia!
És te ,hogy tudtad átutalni rá az $5-t?
Szia Berilla!
Hivatalosan csak úgy tudsz számlát aktiválni, ha egy business account-tal rendelkező epassporte-tag utal neked min. $5-öt. Vannak olyan cégek, akik némi jatt fejében utalnak a számládra pénzt, és így aktivalni tudod azt, pl. goldexpay.com. Egyszer én is elkezdtem a számlanyitást, de végül nem csináltam végig a dolgot, mert elriasztott a macerás ügyintézés, meg nagyon sok reklamációt olvasni a neten epassporte-os számlákkal kapcsolatban.
Igen, van olyan is, de szerintem csak ezért nem érdemes csináltatni.
Kisebb összegek mozgatására, inkább az MB-t választanám. Elterjedtebb, sztem olcsóbb és nem lassabb megoldás.
Nagyobb összegeket meg nem nagyon lehet így kivenni, mert felső limitje van az ATM cashoutnak.
a felső limit az 300$/ 24 óra.. szerintem az nem vészes..
viszont elég kevés pokerterem engedélyezi az epasst.. :s én pl pokerstarzon sem tudtam használni,hiába visa electron,de mivel amerikában lett kiállitva,nem engedélyezték.. moneybookersre hogy tudnék pénzt tenni epassrol? valaki tudja??? vagy paypalra..!.. nincs bankkártyám.. nem is nagyon szeretnék..
anybody help!?!