Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Eurolinx kifizetések

eduard
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 12. 0:24

én is jelentkezem! snoooopy néven játszottam eurolinxen

ceewyl
Válasz eduard kommentjére
2009. aug. 12. 1:29

2+2-n egyre többen hangoztatják, hogy jobb lenne a kifizetésekből valamennyi részt visszavonni, mert ha nem termelődik rake, akkor esély sem lesz kifizetni senkit ill. nem is lesz bevételük, így a csőd szinte garantált. Páran el is kezdtek ezért játszani újra.

Nektek erről mi a véleményetek, van értelme ezzel próbálkozni?

Terrorka
2009. aug. 12. 1:45

Én kb 1 hete néztem fel eurolinxre és 15000 online volt, termelődik itt a rake csak fizetni nem akarnak + folyamatosan promóciok vannak.

rogan99
Válasz Terrorka kommentjére
2009. aug. 12. 4:24

Nem kéne megpróbálni hálózaton belül átjátszani a pénzt másik terembe?
Vagy ez túl necces?

busyP
Válasz rogan99 kommentjére
2009. aug. 12. 5:26

Nem kéne megpróbálni hálózaton belül átjátszani a pénzt másik terembe?
Vagy ez túl necces?

hajrá
legalább lesz miből kifizetni másokat;)

Losika
Válasz busyP kommentjére
2009. aug. 12. 9:31

Nekem tavasszal-nyár elején volt egy 50 napig tartó kiutalásom bankwire-vel, most július 25 óta várok egy kiutalást moneybookersre.

usernevem: Lossanto
terem: eurolinx

dr.drogba
Válasz Losika kommentjére
2009. aug. 12. 9:45

Egyszerüen nem értem,hogy mernek ilyet csinálni?
Ha megjön a pénz lépni kell innen messzire.

ceewyl
Válasz Terrorka kommentjére
2009. aug. 12. 10:13

Én kb 1 hete néztem fel eurolinxre és 15000 online volt, termelődik itt a rake csak fizetni nem akarnak + folyamatosan promóciok vannak.

Ez szép, de ezeknek csak egy része EL és BoB játékos, a többi skin nincs velük közvetlen kapcsolatban (32Red, VirtualCity...).
Az össz. tartozás csak 2+2-n fél millió felett van, így ha csak várunk, a semmiből valószínűleg nem lesz pénz.

kisrapi
2009. aug. 12. 10:15

Az össz. tartozás csak 2+2-n fél millió felett van, így ha csak várunk, a semmiből valószínűleg nem lesz pénz.

Sokkal jobb megoldás ha visszamentek, jól rátok állítják a szopatóflaget és már nem is kell majd kifizetni semmit:)

ceewyl
Válasz kisrapi kommentjére
2009. aug. 12. 10:21

Sokkal jobb megoldás ha visszamentek, jól rátok állítják a szopatóflaget és már nem is kell majd kifizetni semmit:)

De legalább másnak tudnak fizetni... :)

Élő ügyfélszolgálat