Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Everest igazolás

titcar
Válasz titcar kommentjére
2008. máj. 27. 23:49

nalol írom itt hogy ilyen még nem volt, kértem ki délután némi manyt, erre egyből jön az ímél, hogy küldjek nekik papírokat :D

Tibibacsi
2008. máj. 28. 0:11

Engem is baszogatnak ezzel. Pedig utolsó cash out lett volna.. :(

makkkiraly
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. máj. 28. 0:32

Én az elmúlt héten 3x cashoutoltam és még egyszer sem....lehet legközelebb rámkerül a sor:)

titcar
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. máj. 30. 3:02

aki már átesett ezen: küldenek valami mailt vagy valami ha elfogadták a doksikat vagy ha nem?
meg hány nap alatt volt meg? azt írják 2-3 de 2 nap alatt még semmi :(

mikee1978
2008. máj. 30. 11:07

lol

aki már átesett ezen: küldenek valami mailt vagy valami ha elfogadták a doksikat vagy ha nem?
meg hány nap alatt volt meg? azt írják 2-3 de 2 nap alatt még semmi :(

Nekem 1héten belül mindig válaszoltak,vagyis ha nem volt jó valamilyen adat azt meg írták és elküldték a linket ahol azt ki tudom javítani vagy a hiányos adatokat el tudom küldeni.
Ha stimmelt minden akkor is küldtek egy levelet és meg köszönték,hogy igazoltam a számlám!

Tibibacsi
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. jún. 3. 14:49

titcar, beírod majd ha neked válaszoltak? Én már egy hete várok...

titcar
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. jún. 3. 16:08

titcar, beírod majd ha neked válaszoltak? Én már egy hete várok...

ja, de te is írd be :) mert nekem is egyenlőre noreply :(
sztem lehet hogy rengeteg embert csekkolnak vagy valami, de grrrr már írtam tegnap a supportnak hogy jó lenne ha csipkednék magukat...

BaLa
2008. jún. 3. 17:30

Amikor nekem ilyen problémám volt, akkor elküldtem a papírokat, amit kértek. Másnap jött a mail, hogy küldjek még egy képet az mb accomról. Elküldtem, következő napon már írták, hogy minden rendben, és léphettem is fel játszani. Szóval nekem megvolt két nap alatt az egész. Nem tudom mit szórakoznak nálatok.

rogyion
Válasz BaLa kommentjére
2008. jún. 3. 17:56

titcar,Te mb-t használsz mint olvastam...pontosan mit kértek tőled?

titcar
Válasz rogyion kommentjére
2008. jún. 3. 19:35

titcar,Te mb-t használsz mint olvastam...pontosan mit kértek tőled?

sztem ilyen full sztenderdizált mail volt amit küldtek.
kicsit vicces, hogy mb kifizetést kértem mint mindig, ehhez képest csekket akarnak küldeni? :S
a szinte tökéletes magyarsággal (:D) megírt sztenderd levél:

"Kedves titcar,

Itt az Everest Poker-nál az Ön biztonsága nagyon fontos nekünk, ezért, hogy biztosak legyünk abban, hogy a pénzfelvételt tényleg Ön igényelte a számláját felfüggesztettük amig Ön azt nem igazolja.

Minden számlaellenőrzést a partner vállalatunkal Internet Billing Services (IBS)-el együttműködésben végzünk. IBS kezeli a tranzakciókat melyen át az adatok teljesen titkositva vannak.

Ahhoz, hogy könnyebben követni tudjuk a tranzakciót egy Igazolásiszámot állitottunk ki Önnek. Az Ön Igazolásiszáma *******.

A számla igazoltatásához kérjük kattintson ide.

Miután megkaptuk az Ön által beküldött igazolásó dokumentumokat visszaállitjuk a pénzügyi tranzakciós előjogait és értesitjük Önt emailben. Ekkor kérjük, hogy jelentkezzen be a számlájára és tekintse meg a pénzfelvételre beadott igénylés státuszát. A pénzfelvétel lebonyolitás után a csekket gyorspostán DHL-en át küldjük (ami 2-3 munkanapot vesz igénybe).

A további kérdéseivel kérjük forduljon hozzánk az Ügyfélszolgálati Űrlappal. (Kérjük az üzenetében az igazolásiszámra hivatkozni)"

Élő ügyfélszolgálat