Everest Poker kifizetés?
Azt hallottam az everesten nagyon sokáig tart a kifizetés igaz ez?Visa-ra utalnak ki?Kb mennyi idő mire megkapod a pénzed?
erről még nincs infom mert még KI nem fizettem sajnos:) igaz ez?
Egy ismerőöm mesélte, hogy a rendszer maximálisan 2 hetet jelölt meg a kifizetésre. Ennél konkrétabbat sajnos nem tudok.
VISAra csak annyit tudsz kiutalni, amennyit beutaltal (legalabbis nalam 3/4 eve meg igy volt)...
VISAra csak annyit tudsz kiutalni, amennyit beutaltal (legalabbis nalam 3/4 eve meg igy volt)...
100 dollárjával tudnám ki venni csak?
100$-t biztosan nem mivel 250$ a minimum kifizetés Visara...
Nagyon értelmetlen,hogy csak annyit lehet lekérni amennyit befizettél(ettől persze még lehet igaz)akkor egyáltalán miért van Visa tranzakció a teremben?!Visa kártyámat nem használtam még itt az elrettentő 2hetes kifizetési idő miatt ugyhogy erről nem tudok nyilatkozni a MB-t viszont már sokszor ott nem hosszabb a kifizetés mint máshol ,24h-án belül megkaptam a pénzt mindig.(válasz az első kérdésre)
Nagyon értelmetlen,hogy csak annyit lehet lekérni amennyit befizettél(ettől persze még lehet igaz)akkor egyáltalán miért van Visa tranzakció a teremben?!Visa kártyámat nem használtam még itt az elrettentő 2hetes kifizetési idő miatt ugyhogy erről nem tudok nyilatkozni a MB-t viszont már sokszor ott nem hosszabb a kifizetés mint máshol ,24h-án belül megkaptam a pénzt mindig.(válasz az első kérdésre)
Azt hozzá kell tenni,hogy kifizetési limit csak Visa esetében van.MB-re akár 1$-t is kérhetsz le