Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a fiókom és elutalták a pénzem!!!

silvirenzo
Válasz borzas kommentjére
2019. márc. 28. 9:34

igen épp ez a bajom h be akartam állítani, de nincs ilyen érintőképernyős okostelefonom, mert nem szeretem őket, én csak telefonálásra használom a telómat és ezért mai napig nyomógombos telót használok konkrétan egy nokia rm 1037-em van. ez: https://www.google.com/search?q=nokia+rm+1037&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiXtNSetqThAhX0AhAIHWU1CtEQ_AUIDigB&biw=1621&bih=834
Emiatt meg nem veszek okostelót.

kacsa1st
Válasz silvirenzo kommentjére
2019. márc. 28. 11:16

igen épp ez a bajom h be akartam állítani, de nincs ilyen érintőképernyős okostelefonom, mert nem szeretem őket, én csak telefonálásra használom a telómat és ezért mai napig nyomógombos telót használok konkrétan egy nokia rm 1037-em van. ez: https://www.google.com/search?q=nokia+rm+1037&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiXtNSetqThAhX0AhAIHWU1CtEQ_AUIDigB&biw=1621&bih=834
Emiatt meg nem veszek okostelót.

Mindenképp kapcsold be a 2 lépcsős azonosítást (mindenhol)!!!
Ahogy írták nem nehéz megszerezni a jelszódat vmi szoftverrel ha a gépedre kerül. Szóval ez a hiper extrém hosszú és random jelszó nem megoldás ha ellopják a gépedről.

Mivel nem akarsz fancy telóra váltani mindennapi használathoz, szerintem kérdezz körbe az ismerőseidnél (sztem a családban is van) és bármilyen működő régi okosteló megteszi erre a célra.
A sim kártyád nélkül is tudod használni a google authenticator progit.
A sim addig kell amíg belépsz a store-ba és telepíted az alkalmazást.

szr
Válasz borzas kommentjére
2019. márc. 28. 12:51

Az itteni javaslatokra letöltöttem a google hitelesítőt. Működik is netellerrel, de nem teszi ki az alkalmazások közé az ikonját. Elsőre a letöltés után megnyitottam, azóta nem zártam be, így küldi a kódokat.

A kérdésem, hogy másnak sem teszi be az alkalmazások közé és automatikusan elindul, ha kér kódot vmi, vagy honnan lehet indítani a hitelesítőt.

daniboy
Válasz szr kommentjére
2019. márc. 28. 13:05

A kérdésem, hogy másnak sem teszi be az alkalmazások közé és automatikusan elindul, ha kér kódot vmi, vagy honnan lehet indítani a hitelesítőt.

Nekem automatikusan tett ikont szokás szerint a menübe. Szóval ott kéne lennie valahol

Lefty Gekko
Válasz RegGeri kommentjére
2019. márc. 28. 13:06

Igen, ha van lehetőség kétkulcsosra, állítsd be! Lehet akármennyire bonyolult a jelszavad, elég egyszer megszereznie valakinek, mondjuk keylogger, adathalászat vagy vmelyik böngésző programban található biztonsági rés segítségével.

Bár csak példa a jelszó, amit leírtál, de nem elég bonyolult. A hossza rendben van, de nincs benne speciális karakter, nincs benne nagybetű. Néhány random jelszó minta:
U@-Wo9tV7Q@iOq,
4GFR#=Xuc]@lsjm

honnan a pcsából tudtad meg a jelszavaim?!?!?!?!

szr
Válasz daniboy kommentjére
2019. márc. 28. 13:21

Köszi a válaszod. Fura, de nincs ikon, akárhogy is keresem. De a saját fájloknál meg tudom nyitni, egyelőre az elég lesz.

Élő ügyfélszolgálat