Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Gond a befizetéssel

Ultima
2013. nov. 15. 18:47

Gond a befizetéssel

Először próbáltam meg pénzt befizetni axa-s számláról a pokerstars accontomra. A rendszer közölte h sikertelen a tranzakciò. Erre bementem a banki ugyfelszolgalatra, ahol azt mondták hogy a bank nem támogatja a szerencsejátékokat, és nem tudok az accontra penzt betenni. Na ilyenkor mi van? Nem szivesen valtanek csak ezert bankot. Meg lehet e ezt kerülni valahogy?

BrenDoN
Válasz Ultima kommentjére
2013. nov. 15. 18:59

Először próbáltam meg pénzt befizetni axa-s számláról a pokerstars accontomra. A rendszer közölte h sikertelen a tranzakciò. Erre bementem a banki ugyfelszolgalatra, ahol azt mondták hogy a bank nem támogatja a szerencsejátékokat, és nem tudok az accontra penzt betenni. Na ilyenkor mi van? Nem szivesen valtanek csak ezert bankot. Meg lehet e ezt kerülni valahogy?

Csinálsz egy Skrill számlát, bankszámláról utalsz oda pénzt, onnan pedig mehet ps-re, visszafele ugyanez vagy ha sokat nyersz, kérsz Skrill-hez egy kártyát és tudod bárhol használni.

Ice-pocó
2013. nov. 15. 19:17

Starsa sok lehetőséged van, az egyik a skrill az tuti.
Vagy elmész egy OMV benzintkútra és veszel paysafe card-ot, és az olyan, mint egy feltöltő kártya. Vagy nyitsz egy abaqoos számlát /www.abaqoos.com/ és arra fizetsz be, vagy utalsz az AxA-tól, és ha feltöltötted a virtuális tárcád, akkor arról fizetsz be a Starsra.

BT86
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. nov. 15. 20:23

Csinálsz egy Skrill számlát, bankszámláról utalsz oda pénzt, onnan pedig mehet ps-re, visszafele ugyanez vagy ha sokat nyersz, kérsz Skrill-hez egy kártyát és tudod bárhol használni.

Nem lesz jó. Utaláskor be kell jelölni, hogy szerencsejátékra akarod használni a pénzt. Különben skrillről ugyanúgy nem fogod tudni ps-re feltölteni.

BrenDoN
Válasz BT86 kommentjére
2013. nov. 15. 22:05

Nem lesz jó. Utaláskor be kell jelölni, hogy szerencsejátékra akarod használni a pénzt. Különben skrillről ugyanúgy nem fogod tudni ps-re feltölteni.

Nah és, ha nyit egy skrillt, bemegy egy Commezbankba, talán ott vezetik a HUF-os számlájukat és közvetlenül befizet a skrill számlájára? Ha megadja a referencia számot szerintem nem lesz vele gond. Meg, ha banki utalással tölti fel a skrillt, rögtön látja az axa, hogy ez milyen célra fog menni? :O

d-_-b
2013. nov. 15. 22:30

A többi internetes feltöltési lehetőségnél is jelölni kell, hogy szerencsejátékra fogja használni a pénzét?

BT86
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. nov. 15. 23:33

Nah és, ha nyit egy skrillt, bemegy egy Commezbankba, talán ott vezetik a HUF-os számlájukat és közvetlenül befizet a skrill számlájára? Ha megadja a referencia számot szerintem nem lesz vele gond. Meg, ha banki utalással tölti fel a skrillt, rögtön látja az axa, hogy ez milyen célra fog menni? :O

Elvileg a magyar számlájukat most szüntették meg nemrég. Legalábbis a kiutalások ideje nagyon megnőtt, és másik topicban ez felmerült, mint a probléma okozója.
Banki átutalásnál nem tudom hogy működik ez. Régebben a kártyás utalásnál tuti így volt.
De szerintem banki utalásnál is meg kell jelölni valahogy, ha szerencsejátékra akarod használni a pénzt. De ha az axa-tól nem is sikerül, valószínű, hogy ha bemegy pl az otp-be a szükséges számlaszámokkal, szó nélkül elutalják a pénzt.

Ultima
2013. nov. 19. 11:29

Köszönöm a segítségeteket :)

Élő ügyfélszolgálat