Gond a befizetéssel
Először próbáltam meg pénzt befizetni axa-s számláról a pokerstars accontomra. A rendszer közölte h sikertelen a tranzakciò. Erre bementem a banki ugyfelszolgalatra, ahol azt mondták hogy a bank nem támogatja a szerencsejátékokat, és nem tudok az accontra penzt betenni. Na ilyenkor mi van? Nem szivesen valtanek csak ezert bankot. Meg lehet e ezt kerülni valahogy?
Először próbáltam meg pénzt befizetni axa-s számláról a pokerstars accontomra. A rendszer közölte h sikertelen a tranzakciò. Erre bementem a banki ugyfelszolgalatra, ahol azt mondták hogy a bank nem támogatja a szerencsejátékokat, és nem tudok az accontra penzt betenni. Na ilyenkor mi van? Nem szivesen valtanek csak ezert bankot. Meg lehet e ezt kerülni valahogy?
Csinálsz egy Skrill számlát, bankszámláról utalsz oda pénzt, onnan pedig mehet ps-re, visszafele ugyanez vagy ha sokat nyersz, kérsz Skrill-hez egy kártyát és tudod bárhol használni.
Nem lesz jó. Utaláskor be kell jelölni, hogy szerencsejátékra akarod használni a pénzt. Különben skrillről ugyanúgy nem fogod tudni ps-re feltölteni.
A többi internetes feltöltési lehetőségnél is jelölni kell, hogy szerencsejátékra fogja használni a pénzét?
Nah és, ha nyit egy skrillt, bemegy egy Commezbankba, talán ott vezetik a HUF-os számlájukat és közvetlenül befizet a skrill számlájára? Ha megadja a referencia számot szerintem nem lesz vele gond. Meg, ha banki utalással tölti fel a skrillt, rögtön látja az axa, hogy ez milyen célra fog menni? :O
Köszönöm a segítségeteket :)