Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Kifizetési problémák (??)

Hajniiiii
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jan. 22. 0:25

Melyik banknál vagy kedves Hajni?

Unicrediiit :)

vargepard
Válasz Hajniiiii kommentjére
2016. jan. 22. 8:19

Unicrediiit :)

Az Uni engedi én is ott vezetek számlát.
Volt már kifizetésem teremből közvetlenül ide.

szroli
2016. jan. 22. 9:43

Uni biztosan engedi a be és ki fizetést ez 100%

illese
Válasz szroli kommentjére
2016. jan. 22. 9:54

Beszélj a bankoddal vagy írd le részletesen, mert valami hatalmas zavar van az erőben. A bankszámlára kiutalás az eddig mindenhol ment ahol próbáltam. Egyetlen dologgal patttantam le a PSről, ha magyar regisztrációval külföldi számlára akartam utalni.
A Unicreditnél van számlám ott pedig biztosan megy.

Kamedapro
2016. szept. 8. 9:34

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám adódott, hogy már lassan 3 hete nem akar megkerülni a pénzem, Skrillről utaltam a rafis bankszámlámra. Tudnátok valami tanácsot adni, hogy ilyenkor mi a teendő? Már írtam a Skrillnek ticketet, küldözgetem nekik az emaileket, de semmi válasz. A rafit is felhívtam már ott azt mondták, h még előjegyzésben sincs a pénzem és kérdezzem az utaló bankot. Ezidáig sose volt még hasonló problémám, ezért is lepett meg a dolog. Előre is köszönöm a válaszokat.

zo12345li
2016. szept. 8. 14:19

A skrillről meg már eltűnt a pénz, nem lehet, hogy máshova utalták? Mondjuk fura, hogy nem írnak semmit.

Kamedapro
2016. szept. 8. 18:28

Igen, már el lett utalva azt írja. Se a skrillen se a rafin nincs a pénz. A supportjuktól már megszoktam, hogy lassú másokhoz képest, de idáig mindig volt válasz 2 napon belül.

zo12345li
2016. szept. 9. 11:25

Mondjuk máshova se utalhatták, ha előtte már utaltál ki, akkor benne van a rendszerben a bankszámlaszámod. Mostmár lett valami eredmény?

Kamedapro
2016. szept. 9. 12:05

Nagy nehezen kaptam végre egy választ, amiben az áll hogy kiemelt fontosságú lett a dolog, és hogy várják a Kifizetési osztálytól az információkat. Egyébként, ezt a bankszámlaszámot most csatoltam hozzá a Skrilleshez nemrég és most kértem le így először. Gyanítom, hogy itt kavartak el valamit, annak ellenére, hogy az adatokat jól adtam meg. Eredmény még nincs, a ticket státusza változatlanul is "Escalated".

zo12345li
2016. szept. 9. 13:14

Akkor lehet tényleg rossz számra utalták. De legalább már foglalkoznak vele. Bírom, hogy mikor kifizetésről van szó, akkor soha nem kapkodnak, bezzeg ha be akarnál fizetni...
Egyik barátom mondta, hogy a vodafone-os store-okban úgy működik, ha azt a gombot nyomod meg, hogy új készülék vagy számlacsomag, akkor rögtön te jössz, aztán utána már kérhetsz mást is, csak az a lényeg, hogy azt kell megnyomni. :)

Élő ügyfélszolgálat