10€ az éves díj.
Netellert is nézd meg, kisebbek a költségek (pénzváltás, pénzfelvétel...).
Az is jó?
És ha csinalok egy ilyet, akkor milyen pénznembe?
Huf? Euro? Dollar?
Neteller en is van kartya vagy ott a szamlamra kel utalni?
Hello
Azt szeretném kérdezni,hogy kiutaláskor banknak jelenteni kell valamilyen hatóság felé a kiutalt összeget(bizonyos érték felett)?Mintha régebben hallottam volna valami ilyesmit......a segítséget előre is köszönöm!
Hello
Azt szeretném kérdezni,hogy kiutaláskor banknak jelenteni kell valamilyen hatóság felé a kiutalt összeget(bizonyos érték felett)?Mintha régebben hallottam volna valami ilyesmit......a segítséget előre is köszönöm!
200K-300K.Amúgy fókusz allatt konkrétan mit értesz?
200K-300K.Amúgy fókusz allatt konkrétan mit értesz?
Köszönöm szépen!Picit megnyugodtam:)
Hol lehet megnézni a pókertermeknél, hogy bankszámlára történő kiutalásnál milyen szolgáltatón keresztül küldik a pénzt (Pl.: Unibet: Earthport PLC, 888poker: Worldpay AP Ltd, stb...)?
Sziasztok!
Januàr közepén utaltam ki 2x és azòta sem érkezet meg a pénz elötte mindig megjött 2 héten belül. Tudnàtok segíteni egy angol nyelvü levél megíràsàban? Szeretnék egy igazolàst kérni a teremtöl, amiben szerepel hogy tovabbitottàk a kért összeget a szàmlàmra.
skrill
Sziasztok!
Én is nyitottam egy skrill-t a minap de kártyát nem tudok igényelni. Előbb kell, hogy legyen a számlán az a 10 dodo amit le tudnak vonni az éves díjért vagy mi lehet a gond?