Kunyi :D
Sziasztok ! Valakinek szeretném a segítségét kérni nem szoktam kunyizni .... most megpróbálom hátha :D Nincs a bankkártyámon pénz ... a fizum már rég levettem. mindegy nem kertelek 10 euró kéne de csak 30 adikán tudnám küldeni ... 15 öt fizetek vissza.
Nem elég, hogy szarul keresel, még el is kártyázod.
Ideje változtatnod drága barátom!
Volt egy kis problémám az adóhivatallal :( 60K-tól szabadítottak meg a hónapban ... :S
Én szeretnék minden fórum tagtól kérni 1-1 usdot. Ez igazából senkinek se nagy összeg, de ha pár ezren összeálltok, akkor nekem szerezhetnétek egy igen boldog pillanatot. Senki se ijedjen meg.. nem költeném se borra, se viszkire... a sör-pálinka kombóra esküszöm.
Ide várom az utalásokat:
PS/FTP: TarhálóTódor
Skrill/Neteller: gimmedabuck@sohernet.com
kac kac nem oltogatást vártam segítséget szerettem volna kérni a másik "nagy fórumon" is regelve vagyok ... szar 10 eurót kértem mert szarbanvagyok. Nem vagyok se kamu se ilyen kunyizós kis****** vissza küldenék 15 öt de csak fizukor. Ha nem akarsz segíteni legalább ne oltogass
Mi a másikon a nicked?
Valami egyéb elérhetőség?
Mondjuk tény, hogy gáz arra kérni, hogy kártyázz
megoldódott köszönöm :D
Én szeretnék minden fórum tagtól kérni 1-1 usdot. Ez igazából senkinek se nagy összeg, de ha pár ezren összeálltok, akkor nekem szerezhetnétek egy igen boldog pillanatot. Senki se ijedjen meg.. nem költeném se borra, se viszkire... a sör-pálinka kombóra esküszöm.
Ide várom az utalásokat:
PS/FTP: TarhálóTódor
Skrill/Neteller: gimmedabuck@sohernet.com
Megadhattál volna rendes nicket is, hátha valaki küld poénból. :D
Nem elég, hogy szarul keresel, még el is kártyázod.
Ideje változtatnod drága barátom!