Melyik be- illetve kifizetési módot ajánlanád?
Sziasztok!
Rengeteg téma van itt, ami foglalkozik az egyes pénzügyi módszerekkel, bankkártyákkal, stb....de összefoglalva sehol sem találom. Van esetleg erre már valahol egy téma? :cool:
Ha nincs, örömmel venném tapasztalt, régóta bevált, biztonságos és lehetőleg gyors módszerekről a véleményeket, lehetőleg indokokkal. A közeljövőben megtenném első befizetésemet, és érdekelne, szerintetek honna tegyem ezt...
Köszi előre is! ;)
Kezdetben sokat fogsz utalgatni termek között. Erre tökéletesen megfelel az azonos pénznemű Moneybookers számla. Később lehet mozdulni Neteller felé. Egy dombornyomott VISA Classic kártya sem árt.
buktar gyorsabb volt. :D
Hozzászólásomat töröltem. :D
Köszi. :) Eddigi infók alapján én is a Moneybroker-re szavaztam volna az elején... Csak hát ugye van itt negativ cikk is róla, pl. hogy valakinek meghack-elték, de még nem olvastam végig, így nem tudom az okokat.... Akkor szerintetek megbízható? A neteller-t miért csak később? (Ha jól tudom, a Moneybroker-nél van valami limit...).
Várnék azért még hozzászólásokat.....amolyan "te mit használsz" / "neked mi vált be" jelleggel is... ;)
Én maximálisan a Visa Classic dombornyomott kártya mellett tenném le a voksomat, szinte mindenhova tudsz vele be-és kifizetni, gyors és nagyon egyszerű is. Régebben a moneybookers-t is használtam, de nekem mindig volt vele vmi problémám (nem nagy, de vmi kis bosszantó dolog), míg a Visa-val soha!
A VISA kártya a legjobb választás. Be -és kifizetésre is egyaránt használhatod.
A legfontosabb: tisztázd a bankkal, hogy az üzletpolitikájuk nem tilja -e az online szerencsejátékhoz kapcsolódó tranzakciókat.
Szerintem a dombor visa-ra mindenképp szükséged lehet moneybookers és akár neteller mellett is,itt az oldalon is könnyedén találsz róla infót hogy mely bankok kártyái használhatóak gond nélkül pókerezésre.
Raiffeisen Bank-Visa Classic
Mb-vel kiegészítve tökéletes
Köszi a válaszokat! VISA dombornyomott van, csak utána kell néznem, ott nem lesz-e gond vele. Ha igen, max. nyitok egy másikat. ;)
Sziasztok!
Én is most akarok átutalni egy teremből egy másikba, de nem tudom, hogy lenne a legegyszerűbb. Egyszerűen kiutalni kártyára (Visa electron) és onnan befizetni vagy esetleg Mb vagy Neteller, bár ez utóbbi kettőhöz nem értek. Mikor érdemes ezeket használni és mi a különbség köztük? Van valahol ezekről összefoglalás? (Az oldalon csak a bankkártyás cikket láttam.)
Előre is köszi