Érdekes, szívesen olvasnám hogy oldják meg a prok.....Nagyon nem firtatom mert nem fenyeget az a veszély hogy bármit le kéne adóznom :D :D Papíron az látszik hogy kb annyit vettem le amennyit feltöltöttem.... Csak baromira érdekelne,hogy a stabilan nyerő MO-on élő prok ezt hogy oldják meg.
Azt olvastam, hogy EU-n kívüli bankszámla szokott lenni a megoldás. A rajta lévő pénzt bárhol költheted, de csak hosszú kálvária után jut adatokhoz a NAV, ha valamire kíváncsi és az nem a hosszú évek alatt pár millió vagy akár pár 10 millió nagyságrend. Azt mondják Szerbia magyarok lakta részén nagyon készségesek ilyen ügyben.
Ez régebben tök biztonságos volt. Most nem tudom. Elvileg az egyezmény automatikus adatcserét ír elő pont az az újdonság: Convention on Mutual Administrative Assistance in Tax Matters - OECD Nem biztos, hogy mindenki képes technikailag betartani, és biztos nem a 3millió forintokkal kezdik. De egyre nehezebb az biztos.
Gondolom hasonlóan oldhatja meg.. és hasonló büntetésre számíthat.
[h=1]Messi 21 hónap börtönt kapott adócsalásért[/h]
A vád szerint 2007 és 2009 között Messi az édesapja, valamint különböző tanácsadók segítségével 4,1 millió euróval károsította meg a spanyol államkasszát, mivel a futballista személyéhez kötődő jogok értékesítéséből befolyó összegek után nem adóztak, miután azokat Spanyolországon kívül - Uruguayban, Belizében, Svájcban és Nagy-Britanniában - bejegyzett cégek kezelték.
Az édesapa, Jorge Horacio Messi 18 hónap börtönt kapott. A bíróság döntése értelmében Lionel Messi 2 millió eurós, édesapja 1,5 millió eurós büntetést kénytelen befizetni.
Nem tudom,de lassan hajlok arra hogy elköltözzek ebből az országból, egy nyugodt helyre, ahol még fizetés is van, és legális a póker