Mit tegyek ha 16 nap után sem akar kifizetni a Betsafe?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tapasztaltabbaktól.
Rengeteg terembe befizettem már, eddig ilyennel nem találkoztam emlékeim szerint.
Befizettem a Betsafe-ra 1k-t. Sajnos egyből egy kissebb down elkapott és átértékeltem a helyzetet, úgy éreztem nem fogom tudni kijátszani az 1k-s (csak egyben 8k pont jö ki a bónusz) bónuszt ezért 2 nap után cashout mellett döntöttem. Az első sikertelen pénzkivét után feltöltöttem a Betsafe oldalára a kért dokumentumokat. Ezután bíztam benne, hogy hamarosan megjön a pénzem. Ez volt 16 napja!
Azóta 6x töröltők a withdraw kérelmem. Sajnos nem túl jó az angolom csak szövegfordító alapján tudok kapcsolatot tartani velük. A supportos minden esetbe villám gyorsan leráz a szokásos sablon szövege (elnézést kérnek remélik hamarosan befejeződik az ellenőrzésem) után.
Mit tennétek ilyen esetben?
Én csak jókat tudok mondani a teremről pénzügyek terén. Velem korrektek voltak, talán az egyik leggyorsabban fizető termem volt a Stars után. Én már az elején, depositkor elküldtem nekik az igazolványaim másolatát, és így cashoutnál már nem volt rá szükség. Valószínűleg egyedi lesz a problémád. Maximum azt tudod megcsinálni, hogy ha túl lépték az oldalon feltüntetett cashout időt, akkor egy jobb angolossal íratsz egy levelet, amiben kicsit megsürgeted a dolgot. Az Ongame support egyébként elég gáz, szóval ne hagyd magad lerázni!
ha elküldöd mit írtak, illetve ha elmondod te mit szeretnél írni, akkor szívesen segítek.
Nekem akkor törölték szó nélkül a kiutalási kérelmeimet, amikor máshova akartam kikérni, mint ahonnan befizettem. Lehet, hogy nálad is erről van csak szó.
Úgylátszik szerencsét hozott a PA fórum. Ma reggel 7x-re is csináltam egy withdraw kérelmet és 15 perce megkaptam a pénzt!!! Köszönöm Galambos Tarzan és bandus a segítségre való hajlandóságot de szerencsémre már nem aktuális.
Megnézem ha tudom törlöm a topicot.
Nem, Mb-ról fizettem be illetve ua. oda is kértem. Kikérés után olyan 6-8 óra múlva törölték és visszatették a pókeres számlámra a pénzt.
Nekem is volt ilyen gondom nemrég, nagyobb összegű cashoutnál. Ongame ellenőrzi a nagyobb pénzkivéteknél (meg ezek szerint az elsőknél is) a számlád, a Betsafe ilyenkor nem nagyon tudja sürgetni a dolgot. Nekem egy vip supportos srác intézte, így 1 hét alatt lett meg. Azt ígérte, csak az elsőnél van ilyen, úgyhogy remélhetőleg nem találkozom többet ezzel a problémával.