Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > moneybookers-es segítség

ferrante75
2009. jan. 17. 22:39

moneybookers-es segítség

sziasztok Nekem olyan gondom van , hogy visaról utaltam mb-re de sajnos, csak non game opcióval sikerült és sajnos hiába van pénzem nem tudom a pstarsra feltölteni Persze nincs mb s ismerősöm sem akinek át tudnám utalni és aki ezt vissza tudnná küldeni nekem, hogy végre játszhassam egy kicsit nem nagy zsé 3000 huf Van olyan rendes ember aki segítene? Nagyon jót tenne velem, mert már 2hó óta nem sikerül

Köszönettel : Ferrante

bojanika
Válasz ferrante75 kommentjére
2009. jan. 17. 22:45

megy mingyá privi...
---------------------------------------------------------

ment privi, kicsit félbemaradt, de éppen máshova figyeltem. :)
a jelzett emailcímen msn-en is megbeszélhetjük.

bojanika

Badzso
Válasz bojanika kommentjére
2009. jan. 17. 22:57

Régebben meglehetett úgy cselezni,hogy elutalod a saját mb-s emailedre és utána engedte bárhova befizetni,van egy minimális ktg. de régen ez működött...

bojanika
2009. jan. 17. 23:11

sziasztok Nekem olyan gondom van , hogy visaról utaltam mb-re de sajnos, csak non game opcióval sikerült és sajnos hiába van pénzem nem tudom a pstarsra feltölteni Persze nincs mb s ismerősöm sem akinek át tudnám utalni és aki ezt vissza tudnná küldeni nekem, hogy végre játszhassam egy kicsit nem nagy zsé 3000 huf Van olyan rendes ember aki segítene? Nagyon jót tenne velem, mert már 2hó óta nem sikerül

Köszönettel : Ferrante

Erősítsd meg, hogy ferrante75 a stars-os nick-ed és tolom át a pénzt.
---------------------------------------------------------------------

A pénz úton van. Emil részletekkel ment a citromos mail-edre. GL

ferrante75
2009. jan. 17. 23:36

köszi Bojanika

Bojanikának hála sikeresen megoldódott a problémám Persze dolgozom, hogy a jövőben ne legyen átutalási gondom NAGYKIRÁLY VAGY BOJANIKA!!!!!

bojanika
2009. jan. 17. 23:47

Bojanikának hála sikeresen megoldódott a problémám Persze dolgozom, hogy a jövőben ne legyen átutalási gondom NAGYKIRÁLY VAGY BOJANIKA!!!!!

Ugyan, semmiség.
Nekem is segítettek sokan, s remélem mikor módodban áll majd, Te is segíteni fogsz majd másoknak. Ahogyan abban is bízom, hogy hamarosan a fórumban olvashatjuk majd a sikeres leosztásaid történeteit. GL.

ferrante75
2009. jan. 18. 0:01

igyekszem

Köszi bojanika !

Igyekszem meghálálni a bizalmat és persze segíteni másokon

lokis89
2009. febr. 19. 15:51

hello

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction. You need to change your Moneybookers account password and e-mail address via the Profile section in order to start the procedure for unlocking your account.

Hello segítsetek már itt mit kell csinálni??!!
Rövid történet láttam pénzmozgást a számlámon amiről fingom nem volt igy megváltoztattam a jelszómat amit utána zároltak majd az üzenettekből arra követ következtettem h új egy primery email cím kell csináltam és még mindig ilyen
ja és még egy kis segítséget kérnék azt h primary cím megváltozott így lezárták a pokerstarsos accountomat az meddig tart ilyenkor ha valaki tud valamit.

SEGÍTSÉG!!!!!

High_TT
Válasz lokis89 kommentjére
2009. ápr. 25. 10:46

valaki tudna segíteni, kellene mb-re 30$.természetesen előre küldöm a pénzt visarol.(forintban)
köszi

Élő ügyfélszolgálat