Ahogy eddig nézegettem azt találtam, hogy MB-nél valamivel alacsonyabbak a költségek, a Neteller viszont gyorsabb.
Javítsatok ki ha tévedek!
Egyértelműen jobb a Neteller.
A költségekben nincs nagy különbség és az ha pókerezel, anyira nem számít mert így is úgy is nagyon szarul váltanak devizát, amikor kiveszed MO-n ATM-ből a pénzt...
Viszont a neteller sztem biztonságosabb és az ügyfélszolgálatról tényleg csak jót lehet mondani.
Szóval Neteller:)
Nekem több, mint két hónapja zárolták a neteller számlám, mert túl sokszor próbáltam a jelszavamat beírni. Mire rájöttem, hogy valami generált jelszóm van, addigra már lockolva lett a túl sok próbálkozás után. Na ezután kb. 3 e-mailt írtam, egyre sem érkezett válasz, a live chatet meg csak bejelentkezve lehet használni.
MB-t használom, de túl sok a fee... Gondolom netellernél is.
Póker számlám HUF-s, MB is, de a kártyám EUR-s.
EUR-ban kapom meg a kikért pénzem, már akkor bukok egy kis pénzt, mivel Forintos az MB számla. Mikor meg kiveszek pénzt, akkor is lehúz nem kevéssel...
Én Netellert használok "pénzkivételre", viszont ATmből nem nagyon szeretek cashelni, a 6$ fee+ 2.95-ös konverziós díj horror, főleg kisebb összegeknél.
Inkább próbálom úgy menedzselni a dolgokat, hogy bevásárlásra használom, és akkor már csak a konverziós díj van.
Viszont nem tudok sok jót mondani a supportról,sok rosszat hallok, és nekem is csak átlagos a véleményem.
$-os MB számláról het 1-2 alkalommal utalok le forintosrra, a fee kb 3$,
ha min. 100$-utalsz alkalmanként, akkor elenyésző a költség. A fölött meg főleg. A konverziós költség meg észrevehetetlen kicsi.
Köszi mindenkinek az eddigi infókat!
Körbe néztem külföldi fórumokon is és ott mostanában inkább az MB-t ajánlották, mert sokat fejlődött (bankkártya, security token).
De várom a további véleményeket!
Szerintem sokakat érdekel ez a téma.