Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Moneybookers vagy Neteller?

Gles65
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 17. 10:39

Ahogy eddig nézegettem azt találtam, hogy MB-nél valamivel alacsonyabbak a költségek, a Neteller viszont gyorsabb.

Javítsatok ki ha tévedek!

Ha MB-ről utalok délig, másnap reggel általában számlán van a pénz.

Nokiadoboz:O
Válasz Gles65 kommentjére
2010. ápr. 17. 13:03

Egyértelműen jobb a Neteller.

A költségekben nincs nagy különbség és az ha pókerezel, anyira nem számít mert így is úgy is nagyon szarul váltanak devizát, amikor kiveszed MO-n ATM-ből a pénzt...

Viszont a neteller sztem biztonságosabb és az ügyfélszolgálatról tényleg csak jót lehet mondani.

Szóval Neteller:)

Szecsa
Válasz Nokiadoboz:O kommentjére
2010. ápr. 17. 13:18

Nekem több, mint két hónapja zárolták a neteller számlám, mert túl sokszor próbáltam a jelszavamat beírni. Mire rájöttem, hogy valami generált jelszóm van, addigra már lockolva lett a túl sok próbálkozás után. Na ezután kb. 3 e-mailt írtam, egyre sem érkezett válasz, a live chatet meg csak bejelentkezve lehet használni.

MB-t használom, de túl sok a fee... Gondolom netellernél is.

Póker számlám HUF-s, MB is, de a kártyám EUR-s.

EUR-ban kapom meg a kikért pénzem, már akkor bukok egy kis pénzt, mivel Forintos az MB számla. Mikor meg kiveszek pénzt, akkor is lehúz nem kevéssel...

Yomb1e
Válasz Szecsa kommentjére
2010. ápr. 17. 13:23

Én Netellert használok "pénzkivételre", viszont ATmből nem nagyon szeretek cashelni, a 6$ fee+ 2.95-ös konverziós díj horror, főleg kisebb összegeknél.
Inkább próbálom úgy menedzselni a dolgokat, hogy bevásárlásra használom, és akkor már csak a konverziós díj van.
Viszont nem tudok sok jót mondani a supportról,sok rosszat hallok, és nekem is csak átlagos a véleményem.

Gles65
Válasz Szecsa kommentjére
2010. ápr. 17. 14:31

$-os MB számláról het 1-2 alkalommal utalok le forintosrra, a fee kb 3$,
ha min. 100$-utalsz alkalmanként, akkor elenyésző a költség. A fölött meg főleg. A konverziós költség meg észrevehetetlen kicsi.

cincinatus
Válasz Gles65 kommentjére
2010. ápr. 17. 17:34

Köszi mindenkinek az eddigi infókat!

Körbe néztem külföldi fórumokon is és ott mostanában inkább az MB-t ajánlották, mert sokat fejlődött (bankkártya, security token).

De várom a további véleményeket!

Szerintem sokakat érdekel ez a téma.

Élő ügyfélszolgálat