Moneybookers vs Neteller
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a témában, elolvastam a tudnivalókat mindkét "szolgáltatásról". Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi a lényeges különbség a kettő között? Melyik ajánlanátok és miért?
Köszi előre is!
nem hinném, hogy sok különbség lenne, lényegébe ugyanaz. (én így tudom)
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a témában, elolvastam a tudnivalókat mindkét "szolgáltatásról". Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi a lényeges különbség a kettő között? Melyik ajánlanátok és miért?
Köszi előre is!
Mármint a Jegybank és a Neteller között??? Ég és föld...
Sziasztok!
Köszi előre is!
még mindig sehogysem megoldható ha az MB vagy a neteller számlám dolláros abból vhogyan euróst csináljak? :S
Egyetlen hatrany hogy alacsony a limit. Az Akadémia tippje is a moneybookers :)
húúú ez de gáz :D természetesen mnb helyett MB-re gondoltam :) elolvastam a tájékoztatót, gondoltam megkérdezlek titeket, akik rendszeresen használják egyiket és/vagy másikat, h van-e valami a színfalak mögött.
még egy picit "kötöszködő" kérdésem lenne: melyiket fogadja el több site? és nem csak pókerre gondolok, hanem pl. netes vásárlásra.
Csak egy megjegyzés: még mindenképp a hátrányok közé sorolnám h nem tudják/hajlandók megváltoztatni az account currency-t, így a hozzám hasonló fishek akik HUFos accot regeltek kénytelenek mást használni, míg a konkurenciánál meg tudják oldani a fent említett problémát, így azért ez rájuk nézve elég ciki...
Ha megoldanák ezt végre könnyen lehet h szintén MB-t használnék token miatt.
akkor ezek szerint netelleren meg lehet változtatni ?