Online poker - meddig lehet eljutni CG-vel?
Sziasztok!
Van egy téma amin kb egy hónapja agyalok megállás nélkül, és mivel egyedül nem jutottam túl messzire gondoltam megosztom veletek, talán olvassa a témát egy-két segítőkész nálam tapasztaltabb játékos aki megosztaná velem a tapasztalatait..
Szóval jómagam kb másfél éve kezdtem játszani, 20 dolcsi befezetésével 10 centes és dolcsis MTT-ken. Tavaly március végéig összejött 1000 dolcsi, amivel elkezdtem NL10-en CG-zni négy asztalaon. Lassan építgettem a BR-t, majd kb két hónappal ezelőtt (már NL100-on) felgyorult minden. Az emlúlt 50k leosztásban (part timerként havi 30k kezet játszok kb) sikerült a BB/100-at 8-ra emelni, 12-16 asztalon 1-2 órás session-ökkel (döntően csütörtökön, pénteken és szombaton játszva).
Tudom hogy 50k leosztás nem elég ahhoz, hogy egyértelműen elmondjam magamról hogy 8 BB/100-at hozok NL100-on, de a tendencia és az elmúlt másfél év folyamatos fejlődése alapján azt hiszem jó okkal feltételezem, hogy nyerő játékos tudok lenni ebben a játékban. Kérdés csak az, hogy mi az előrhető cél? Meddíg lehet eljutni ezzel? Jómagamnak eléggé jó "polgári" foglalkozásom van, komoly fizetéssel, de a BR-em jelen pillanatban, már NL100-on is, gyorsabban nő, mint amennyi a bruttó órabérem ... azt egy másik dolog persze, hogy nem igazán látom hogyan fogom tudni ezt a pénzt legálisan kivenni :D
Még annyit magamról, hogy harmincas éveimben járok (tehát nem egyetem, főiskola, stb mellett nyomom), családom és gyerekeim vannak, valamint havonta kb 180 órát töltök a polgári foglalkozásommal, azaz heti 25 óránál többet nem igazán játszom (az alvásaról meg lassan leszoktam)... statjaim olyan 17/13,5/3.8-ak jelenleg - dolgozom egy kicsit lazább játékon :D
Szóval biztos van közöttötek, aki átment ugyanezen a folyamaton és el tudja nekem mesélni, hogy meddig is lehet jutni ezzel a dologgal. Minden őszinte segítő hozzászólást előre is köszönök szépen ;)
Sziasztok!
Van egy téma amin kb egy hónapja agyalok megállás nélkül, és mivel egyedül nem jutottam túl messzire gondoltam megosztom veletek, talán olvassa a témát egy-két segítőkész nálam tapasztaltabb játékos.
Szerintem a Poszi nem erre gondolt. FTP-n 500/1K$-on őstehetségek ülnek, ez nem is téma. Meddig lehet a nulláról egy átlagos tehetséggel, tanulással, és alázattal eljutni? Ha valaki tanulja a pókert, meg mindent megtesz a fejlődésért, eljuthat erre a szintre? Vagy akár 50/100$-ra vagy 200/400$-ra?
Szerintem a Poszi nem erre gondolt. FTP-n 500/1K$-on őstehetségek ülnek, ez nem is téma. Meddig lehet a nulláról egy átlagos tehetséggel, tanulással, és alázattal eljutni? Ha valaki tanulja a pókert, meg mindent megtesz a fejlődésért, eljuthat erre a szintre? Vagy akár 50/100$-ra vagy 200/400$-ra?
Igen, ez itt a kérdés ... betartva a szigorú bankroll menedzsment szabályokat (minimum 40-50 BI). Valamint ebből az adott szinten mennyi pénzt lehet kivenni (növelni a BR-t havi szinten), illetve mikor jön el az a pont (ha eljön) amikor az ember azt mondja, hogy nem érdemes a rendes "polgári" karrierbe beleölni azt a havi 180 órát...
nyilvánvaló volt, h. nem erre gondolt, csak a pongyola összeszedetlen kérdésfeltevésre válaszoltam pongyola összeszedetlen cinikus válasszal.
:D
am. meg persze nem volt szép dolog, de azért sztem legközelebb fejtsd ki jobban Poszi, h. pontosan mire gondolsz, mert ez így túl tág, amit kérdeztél.
Mindenesetre szvsz NL100on havi 50k+ handdel(2-3BB/100) és valami jó rakebackkel már egy elég versenyképes bért össze lehet hozni...
de érzem hogy NL200-on már sokkal keményebb a kevés fish és a durva regulárok (17/16/4 és társaik) miatt.
Ez ugye nem sh?