Party Poker kifizetés?
Sziasztok, szükségem lenne pár infóra, egy hete Depositoltam PP re, így tökjó meg minden, viszonylag jólment a játék, csak zavar, hogy sehol sem találok 6 max os asztalokat, létezik, hogy csak full ringet lehet játszani? Számomra agyhalál, a 8 9 fős játék,ezért úgy gondoltam cashoutolok, de a következő üzenetbe ütközök nap mint nap: Nyereményigénylés blokkolva
Ennél a számlakategóriánál nem engedélyezett a pénzkivétel. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Tudtok segíteni??? KÖSSZZIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sziasztok, szükségem lenne pár infóra, egy hete Depositoltam PP re, így tökjó meg minden, viszonylag jólment a játék, csak zavar, hogy sehol sem találok 6 max os asztalokat, létezik, hogy csak full ringet lehet játszani? Számomra agyhalál, a 8 9 fős játék,ezért úgy gondoltam cashoutolok, de a következő üzenetbe ütközök nap mint nap: Nyereményigénylés blokkolva
Ennél a számlakategóriánál nem engedélyezett a pénzkivétel. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Tudtok segíteni??? KÖSSZZIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sziasztok, szükségem lenne pár infóra, egy hete Depositoltam PP re, így tökjó meg minden, viszonylag jólment a játék, csak zavar, hogy sehol sem találok 6 max os asztalokat, létezik, hogy csak full ringet lehet játszani?
MB ről depositoltam be, saját tőkét, (partypoker.comról töltöttemle tehát semmi szponzoroldalról)) egy 12 dolláros bónuszt jóváírtak, NL 10 en nyomtam le úgy 3K handet, dúrván.. úgylátszik a bonus miatt tartják vissza. 10000% Köszi a választ, NL 25 ig még el se jutottam de akkor inkább játszom NL 25 SH t mint NL 10 fullringet:D