Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Paypal -> Skrill

Szilo2001
2013. okt. 26. 20:51

Paypal -> Skrill

Sziasztok,

Olyan kérdésem van, hogy valaki nem-e tudna váltani pénzt a címben említett bankok közt?

Előre is köszi.

Üdv: Szilo

Tieru
Válasz Szilo2001 kommentjére
2013. okt. 26. 21:13

Én úgy tudom, hogy itt tilosak a paypales pénzcserék.

Szilo2001
2013. okt. 26. 21:19

Akkor elnézést kérek! Bevallom őszintén nem olvastam el a fórum szabályzatot (fenn vagyok egy másik fórumon, onnan gondoltam mit lehet és mit nem, azért nem olvastam el a szabályzatot) Nem tudsz/tudna valaki biztonságos pénzváltó embert, oldalt ahol a 2 bank között tudnám mozgatni a pénzem?
Ha itt tényleg tiltott tevékenység ez akkor itt az e-mail címem: szilo2001@freemail.hu
Remélem valaki tud segíteni, pár dollárról lenne szó!

Szecska
2013. okt. 26. 21:41

Akkor elnézést kérek! Bevallom őszintén nem olvastam el a fórum szabályzatot (fenn vagyok egy másik fórumon, onnan gondoltam mit lehet és mit nem, azért nem olvastam el a szabályzatot) Nem tudsz/tudna valaki biztonságos pénzváltó embert, oldalt ahol a 2 bank között tudnám mozgatni a pénzem?
Ha itt tényleg tiltott tevékenység ez akkor itt az e-mail címem: szilo2001@freemail.hu
Remélem valaki tud segíteni, pár dollárról lenne szó!

Ha jol tudom, azert tiltott a paypal ilyen celokra, mert 45 vagy 60 (mar nem emlekszem pontosan) napig vissza lehet vonni a tranzakciot. Nem veletlen nem fogadjak el a termek se. (Konnyu penzkereset lenne, hogy befizetsz paypallal, atbukod havernak a penzt, es aztan torlod a tranzakciot)

Szilo2001
2013. okt. 26. 21:47

Akkor milyen ötleted van, hogy áttegyem Skrill-re a pénzem?

Szecska
2013. okt. 26. 21:54

A PS honlapja szerint elfogadjak befizetesre PayPal elektronikus pénztárca használata a PokerStarsra való pókeres befizetéshez és pénzkikéréshez
Bar epp nezem a lobbyt,es nekem nem ajanlja fel befizetesre, egy probat meger. Ha sikerul befizetned, akkor onnan mar kiveheted skrillre, ha elotte arrol fizettel mar be, vagy onnan mar el tudod cserelni massal

Szilo2001
2013. okt. 26. 22:06

Próbáltam már egy csomó helyre befizetni Paypal-ról, de sehova sem engedték (ország miatt) szerintem PS-en se lehet PP-ról deposit-olni.
Egyéb ötlet? :)

Szecska
2013. okt. 26. 22:13

Tenyleg csak vegso megoldas, de hirtelen nem jut jobb eszembe: korbekerdezel a csalad/ismerosok kozott, hogy valaki nem akar-e rendelni a netrol vagy ebayrol (ott tutira elfogadjak),es akkor te kifizeted helyettuk,cserebe kpban megkapod a penzt. Vagy ha nincs ilyen ismerosod, akkor meghirdeted itt,hogy megrendelsz ebayrol valakinek valamit.

Szilo2001
2013. okt. 26. 22:25

E-bay-es dolgot vágom (rendeltem már onnan). Az a baj, hogy 31.-éig kéne valahogy átvarázsolnom a Skrill-re a zsét és addig nem biztos, hogy találok jelentkezőt.
Köszi azért a tippeket :)

Szecska
2013. okt. 26. 22:34

Ezert irtam eloszor azt,hogy csaladbol, kozeli ismerosok kozul keress, veluk szerintem meg tudod oldani, hogy egyutt megrendelitek peldaul a dolgot, es akkor rogton megkapod a penzt. Legalabbis en csaladtagnak/kozeli baratnak segitenek igy

Élő ügyfélszolgálat