Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Pénz levétel Visara

kidelpiero
2011. márc. 27. 11:52

Pénz levétel Visara

Eddig mindig Visára vettem le a pénzem, de olyan nagyobb összeget egyszerre még nem vettem le. 700 K forintnyi összegnél érdemes azzal foglalkozni, hogy két részletbe vegyem le, vagy nem foglalkozik ilyenekkel az OTP?

rockett
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. márc. 27. 12:01

Eddig mindig Visára vettem le a pénzem, de olyan nagyobb összeget egyszerre még nem vettem le. 700 K forintnyi összegnél érdemes azzal foglalkozni, hogy két részletbe vegyem le, vagy nem foglalkozik ilyenekkel az OTP?

Én úgy tudom 1-2 millió Ft felett nézik. De ha nem sürgős akkor talán jobb 2 részletben, biztos ami biztos

kidelpiero
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 27. 17:54

Valaki pontos összeget nem tud,hogy a bankok (főleg az OTP)mennyitől nézi, vagy értesíti az Apehet, vagy bármi ilyesmi? :D Azt tudom, hogy ilyen 400 K körüli utalásokkal eddig nem volt gond, a 7-800 K is belefér még?

bordas88
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. márc. 27. 18:05

Erre én is kíváncsi lennék! Hogy milyen összeget jelez az apehnak?

daPEPEhu
Válasz bordas88 kommentjére
2011. márc. 27. 18:25

Hát nekem azt mondták többen is hogy 200K HUF felett nézik,igaz ez kb fél éve volt..nem tudom hogy azóta változott e vagy lehet hogy ez is rossz infó..vmelyik fórumon olvastam még..

dj.reLax86
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. márc. 27. 18:29

elméletileg 250K felett kell jelentést tennie a banknak. Gyakorlatilag nem mindig tesz. A pénzmosás miatt , terror szervezetek miatt, bla bla. tehát 1200$ körül utalj ki szerintem egyszerre. Abból semmi gond nem lehet.

Mezo_gsi
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 27. 19:14

Nem lenne egyszerűbb egy Moneybookers + Mastercard, vagy Neteller + Mastercard combo?

És akkor semmilyen pénz nem jelenne meg a számládon...

Élő ügyfélszolgálat