Pénz levétel Visara
Eddig mindig Visára vettem le a pénzem, de olyan nagyobb összeget egyszerre még nem vettem le. 700 K forintnyi összegnél érdemes azzal foglalkozni, hogy két részletbe vegyem le, vagy nem foglalkozik ilyenekkel az OTP?
Eddig mindig Visára vettem le a pénzem, de olyan nagyobb összeget egyszerre még nem vettem le. 700 K forintnyi összegnél érdemes azzal foglalkozni, hogy két részletbe vegyem le, vagy nem foglalkozik ilyenekkel az OTP?
Valaki pontos összeget nem tud,hogy a bankok (főleg az OTP)mennyitől nézi, vagy értesíti az Apehet, vagy bármi ilyesmi? :D Azt tudom, hogy ilyen 400 K körüli utalásokkal eddig nem volt gond, a 7-800 K is belefér még?
Erre én is kíváncsi lennék! Hogy milyen összeget jelez az apehnak?
Hát nekem azt mondták többen is hogy 200K HUF felett nézik,igaz ez kb fél éve volt..nem tudom hogy azóta változott e vagy lehet hogy ez is rossz infó..vmelyik fórumon olvastam még..
elméletileg 250K felett kell jelentést tennie a banknak. Gyakorlatilag nem mindig tesz. A pénzmosás miatt , terror szervezetek miatt, bla bla. tehát 1200$ körül utalj ki szerintem egyszerre. Abból semmi gond nem lehet.
Nem lenne egyszerűbb egy Moneybookers + Mastercard, vagy Neteller + Mastercard combo?
És akkor semmilyen pénz nem jelenne meg a számládon...