pénzcsere - regi topik
Sziasztok partypokeren van 70 dollárom és nemszeretném itt jáccani,ezért szeretném valakivel elcserélni pokerstarsra!Ezt ugyértem h én elküldeném neki a pénzt partypokeres accountjára ő meg elküldené nekem Pokerstarsra a 70 dollárt.Elsőnek én utalok!!!!!
azért ezzel csak óvatosan
egyébként meg ha csinálsz egy $-os moneybookers számlát, és lakcímverifikálod, akkor magadnak is meg tudod oldani veszteség nélkül
igen de csak akkor lehet ha az utóbbi 6 hónapba sikeres feltöltést hajtottam végre MB-ról!!
kérdés
Helo, eladnék 200$-t PS-en (42K HUF) 37K HUF készpénzért mai nap folyamán budapesti találkozással.
Üdv,
valaki tudna segíteni abban, hogy nekem van 46 dollárom everesten és kellene ugyan ennyi full tiltre. Valaki esetleg csere vagy valami más megoldás van ?
Üdv,
valaki tudna segíteni abban, hogy nekem van 46 dollárom everesten és kellene ugyan ennyi full tiltre. Valaki esetleg csere vagy valami más megoldás van ?
itt csak elvileg csekket lehet lekérni nem találok más lehetőséget
itt csak elvileg csekket lehet lekérni nem találok más lehetőséget
Sziasztok! ha valaki egy pénzcserébe benne lenne az írjon! Pacificen tudnék küldeni 190$-t egy PS vagy Full Tilt 190$ ellenében :D
esetleg a héten kp-ben 34k ha valakit érdekel a mostani árfolyam szerint 37k msn: ng-mail@freemail.hu
kisebb pénzt cserélnék nagyobbra. ha valakit érdekel keressen meg! :D