Pénzküldés, avagy please help!
Sürgősen pénzre van szükségem...csakhogy ami bankszámlán van, az nem elég, MB-n pedig elértem a max kifizetési limitet.
Azt találtam ki, hogy küldök Full Tilt-en pénzt annak, aki tud utalni ennek megfelelő összegű forintot a bankszámlámra.
Kérem aki tud segíteni, az itt a fórumban jelentkezzen, vagy írjon PM-t. Köszönöm!
Huuhh..
Sajna minden extra pénzem a neten van - termekben, moneybookers-en.:(
Nekem is csak ott, ill. szvsz. nincs is annyi, ami neked kellene, ha elhasználtad azt kb. 30k-s limitet. :(
Sajna nekem is minden pénzem a termekben van. :(
heh vicces az előbb írtam pü-t hogy lehet hogy tudok segíteni.(de gondolom nem ment volna mert biztos nincs annyi amennyi neked kell+Full tiltre nem kell nekem most pénz)De most nekem is hasonló problémám lett csak nekem nem az a baj hogy nincs elég a bankártyámon hanem hogy nem enged upload-olni...meg nekem mindössze 25$ kellene.(mára):D
Nekem is csak ott, ill. szvsz. nincs is annyi, ami neked kellene, ha elhasználtad azt kb. 30k-s limitet. :(
BaLa, privát üzenet ment.
Nekem is hasonló problémám merült fel. :(
mindössze 350$ kellene.Bankszámlára küldeném az illető pedig elküldené nekem MB-re.Október 7ig fontos lenne.
Ha valaki tud lécci segítsen...
Nekem is hasonló problémám merült fel. :(
mindössze 350$ kellene.Bankszámlára küldeném az illető pedig elküldené nekem MB-re.Október 7ig fontos lenne.
Ha valaki tud lécci segítsen...
Segítek ha kell. Nekem már úgyis mindegy :)