Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Pénzküldés, avagy please help!

BaLa
2008. szept. 26. 23:45

Pénzküldés, avagy please help!

Sürgősen pénzre van szükségem...csakhogy ami bankszámlán van, az nem elég, MB-n pedig elértem a max kifizetési limitet.
Azt találtam ki, hogy küldök Full Tilt-en pénzt annak, aki tud utalni ennek megfelelő összegű forintot a bankszámlámra.
Kérem aki tud segíteni, az itt a fórumban jelentkezzen, vagy írjon PM-t. Köszönöm!

bojanika
Válasz BaLa kommentjére
2008. szept. 27. 3:52

Huuhh..
Sajna minden extra pénzem a neten van - termekben, moneybookers-en.:(

Littlemage
Válasz bojanika kommentjére
2008. szept. 27. 8:59

Nekem is csak ott, ill. szvsz. nincs is annyi, ami neked kellene, ha elhasználtad azt kb. 30k-s limitet. :(

ceewyl
Válasz Littlemage kommentjére
2008. szept. 27. 11:47

Sajna nekem is minden pénzem a termekben van. :(

High_TT
Válasz ceewyl kommentjére
2008. szept. 27. 14:17

heh vicces az előbb írtam pü-t hogy lehet hogy tudok segíteni.(de gondolom nem ment volna mert biztos nincs annyi amennyi neked kell+Full tiltre nem kell nekem most pénz)De most nekem is hasonló problémám lett csak nekem nem az a baj hogy nincs elég a bankártyámon hanem hogy nem enged upload-olni...meg nekem mindössze 25$ kellene.(mára):D

BaLa
Válasz Littlemage kommentjére
2008. szept. 27. 18:38

Nekem is csak ott, ill. szvsz. nincs is annyi, ami neked kellene, ha elhasználtad azt kb. 30k-s limitet. :(

Nálam jóval kisebb a limit 30k-nál. Egyébként $500 már elég lenne, de persze 800-900 még jobb.
Nincs senki, aki segíteni tudna?:(

Admin
Válasz BaLa kommentjére
2008. szept. 27. 21:56

BaLa, privát üzenet ment.

High_TT
Válasz Admin kommentjére
2008. okt. 4. 22:42

Nekem is hasonló problémám merült fel. :(
mindössze 350$ kellene.Bankszámlára küldeném az illető pedig elküldené nekem MB-re.Október 7ig fontos lenne.
Ha valaki tud lécci segítsen...

Chryss85
Válasz High_TT kommentjére
2008. okt. 5. 0:12

Nekem is hasonló problémám merült fel. :(
mindössze 350$ kellene.Bankszámlára küldeném az illető pedig elküldené nekem MB-re.Október 7ig fontos lenne.
Ha valaki tud lécci segítsen...

Tehát te Ft-ot utalnál $350 értékben, és helyette kérsz $350-t MB-n?

Tibibacsi
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 5. 1:02

Segítek ha kell. Nekem már úgyis mindegy :)

Élő ügyfélszolgálat