fúú itt azért páran el vannak tévedve. elég érdekes reakciókat olvasni...
csak úgy megkérdezem, hogyha nektek feltörnék az IWIW-ét, Facebookját, vagy éppen a pokerakadémia acc-ját, és azon keresztül lehúz egy csaló valakit mondjuk 2000 dollárral, akkor Ti egyből rohantok a sértett után, h "bocs öreg, az én hibám, gyenge volt a jelszavam, de kicsenget a lét"... mer kb itt erről van szó, nem mondom h biztos vagyok benne h Petipoker igazat mond, de én személy szerint nem tudom elképzelni h itt ő volt a hunyó, bár nem ismerem.
szóval szerintem be lehet fejezni a vádaskodást, reméljük kiderül az igazság valamilyen módon.
Ha x bank nevében küldenek egy levelet, hogy menj ide és ide, és lépjél be azonnal a netbankodba, és lehúznak egy halom lóvéval, akkor talán az x bank tehet róla?
tanulság: előre soha senkinek semmit. Ha mégis, és bekövetkezik a baj, akkor ez van, és vissza a "tanulság" ponthoz.
Ha x bank nevében küldenek egy levelet, hogy menj ide és ide, és lépjél be azonnal a netbankodba, és lehúznak egy halom lóvéval, akkor talán az x bank tehet róla?
tanulság: előre soha senkinek semmit. Ha mégis, és bekövetkezik a baj, akkor ez van, és vissza a "tanulság" ponthoz.
nem tudom minek törlik a hsz-em,
de akkor leirom szebben. Petike úgy ludas ebbe az egészbe ahogy van!
PM-re nem válaszol, és cseszik az egészre!
Senki ne üzleteljen vele ezentúl, és vicc hogy ilyen emberek vannak itt 700hsz-el..
lol! Szerinted ha ellopják az adataid, és lenyúlják a hitelkártyád, akkor a bank ki fog fizetni?
péda erre:én bűvészként dolgozom és épp nemrég dötött úgy a rendezvény iroda hogy nem chasel.nem 22$-ról van szó.kicsit több és mivel már volt korábban késői fizetésük írtam nekik olyan szerződést hogy amíg nem fizet minden nap további +15% kártérítés jár nekem.a többi pont is tartalmaz olyat amivel csúnyán becsukhatja az irodát mivel KFT-ről van szó.tessék írni szerződést és jelentősebb összegnél kérni személyi másolatot csatolni az emailbe.ha a szerződést jól fogalmaztátok meg akkor mindenképp csalás és perelhető.összegtől függően akár sitt is.ja és akár tegyétek ezt a levélváltást iwiwen vagy hasonló oldalon át.ahonnan még hamarabb megtalálható az ilyen ember.és ha azt is feltöri meg ezt az akkontot is ill. az email címet ahová a feltörésnél az új pasmegy,akkor nem 22$ért fog kaparni hanem feltöri a pokeres nickedet és lőttek a teljes rollnak.
lol! Szerinted ha ellopják az adataid, és lenyúlják a hitelkártyád, akkor a bank ki fog fizetni?
Ez mennyire király?! Csak nyitni kell egy topicot, le kell írni egy megható történetet és máris gyarapszik a bankroll! Ki a fene akar így pókerezni? :D
Ez mennyire király?! Csak nyitni kell egy topicot, le kell írni egy megható történetet és máris gyarapszik a bankroll! Ki a fene akar így pókerezni? :D