Probléma a befizetésnél - Szerintetek mi lehet a baj?
Nemrég csináltattam bankszámlát az ERSTE-nél, kifejezetten azért, hogy be tudjak fizetni a PokerStars-ra. Ma beraktam a számlámra 4000 Ft-ot, majd a PokerStars utasításait követve befizettem ebből 12 eurót, erre kaptam egy e-mailt a PS-től, hogy a befizetésemet elutasították. Megnéztem az egyenlegemet az Erste NetBankban, -244 Ft volt. Pedig a tranzakciók között ott volt, hogy felrakták a számlára a pénzt, és a PS- pedig elutasította a befizetést, de akkor, hogy kerültem minuszba??
Levonták a bankkártya éves díját.
Tehát akkor amint beraktam azt az összeget a kártyára levonta és azért nem tudtam befizetni? Vagyis rakok fel megint ugyanennyi akkor már jó lesz?:)
amúgy köszi a segítséget, megnyugodtam:)
Levonták a bankkártya éves díját.
Tehát akkor amint beraktam azt az összeget a kártyára levonta és azért nem tudtam befizetni? Vagyis rakok fel megint ugyanennyi akkor már jó lesz?:)
Így van. Legjobb, ha bemész egy fiókba és utána kérdezel. Nem gondolnám, hogy egy összegben vonják le a díjat. Pláne, hogy a kártya általában (az első) ingyenes, a folyószámlának meg havi díja van.
A net bankba ha belépsz ott elvileg megtudod nézni mire vonták le a pénzt!+ egy jó tanács ne euróba tedd fel a pénzt mert akkor Ps-n belül is váltanod kell !!!!!!