balu, nem voltál te mindig ilyen :)
Ide vág az én kérdésem is amin régóta gondolkogok.
Mekkora mintán mondhatom azt hogy omahában verem az adott limit mezőnyét? Ha 10.000 leosztst mentem 15-16 ev bb/100 eredménnyel, akkor itt már kijött a hosszútáv, vagy simán lehet egy run aminek semmi köze az alapjátékom eredményességéhez?
10000?? Nem nagy minta es akkor meg finoman fogalmaztam. 100k mar mutat valamit, de meg az sem szamit nagynak.
10000?? Nem nagy minta es akkor meg finoman fogalmaztam. 100k mar mutat valamit, de meg az sem szamit nagynak.
Én már az első handemben profitáltak.
NL 10-en történt Ad3s-t kaptam nagyvakban, egy francia csigazabáló sb-ről emelt 5 BB-t én viszont nem szeppentem meg és rátoltam az all-int a fish meg erre, mint a franciák a Napóleon 1812-es hadjárata óta minden egyes egyes alkalommal a szánalmas történelmük során meghátrált dobott és mutatott egy A10-t hozzám pedig vándoroltak is a zsetonok.
Én is mutattam a lapot és írtam is a chatbe neki, hogy gg fish ezzel kivetve őt a komfort zónájából.
Óh régi szép idők....
Jo tanacs mindenkinek:ha tehetseges vagy a pokerhez es fejleszted a sajat jatekodat,amirol azt gondolod,hogy fejlesztes, de aztan kiderul,hogy nem fejlodtel semmit.A kezdetben,meg amikor nagyon sok uj infot tudsz magadba szivni,akkor ez nem annyira fontos, de sokkal fontosabb skill lesz majd a kesobbiekben,amikor az edgek mar nagyon picik lesznek, hogy tenyleg valojaban arra koncentralsz, aminek fontosnak kene lenni.
Mondok egy peldat: lehet, hogy eltoltesz 4 ora elemzest egy handdel, amikor 3b potban cbetelsz oop egy K3335 runouton es azt kell elemezni h megeri e vbetelni azzal a sizinggal jj-t, aminek igazabol akkor lehet ertelme, de ra kell jonni,hogy sok felesleges idot elpocskeoltal vele es a lenyegtelenre fokuszaltal mikor ez a szituacio keveszszer fog elofordulni. Skill of choices.
Ez kicsit zavaros volt!
Miert?
Mert megittam 4 sört meg egy hubit.
mennyi 2x2? Az attól függ... Ha szponzor kérdezi akkor 5, ha te kérded akkor 4, de ha a Nav kérdi akkor csak 3