Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Revolut - Visa vagy Mastercard?

Ascent888
Válasz Nyusziii kommentjére
2020. ápr. 27. 0:12

Tablet nincs, laptop, pc, van. Jól megvagyok a jelenlegi telefonommal, amíg működik, nem terveztem újabbat... Most ezért vegyek egyet? Hihetetlen, hogy nincs webfelülete az accountnak. Bár, minden ez irányba halad, a totális digitalizációtól való függésről szól az egész, nehogy a "nagy testvér" lemaradjon valamiről.

kacsa1st
2020. aug. 14. 11:25

hali!!

új vagyok a revo témában/felhasználásban (most regeltem). első befizetésem közben egyből egy kis gond merült fel. euro alapura állítottam a revot (alapban huf-on volt) mert a netellerem is EUR. erre miután megadtam a virtual card adatait (ami szintén EUR-ban van) és indítottam volna a befizetést kiírta hogy GBP-ban akarok befizetni és ez nem épp költség hatékony. nyilván nem végeztem el a befizetést.

ilyenkor mi a szitu? hogy lehet €->€ fizetést csinálni?

Gotcha87
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. aug. 14. 11:41

hali!!

új vagyok a revo témában/felhasználásban (most regeltem). első befizetésem közben egyből egy kis gond merült fel. euro alapura állítottam a revot (alapban huf-on volt) mert a netellerem is EUR. erre miután megadtam a virtual card adatait (ami szintén EUR-ban van) és indítottam volna a befizetést kiírta hogy GBP-ban akarok befizetni és ez nem épp költség hatékony. nyilván nem végeztem el a befizetést.

Ezt csak azért kérdezte, mert a Skrill/Neteller kártyád UK-ben lett regelve és geo miatt hiszi azt, hogy GBP-s. Ezt mindig meg fogja kérdezni, csak nyomj rá az igenre, hogy biztos EUR és tényleg EUR-ban fogod feltölteni mindenféle díj és konverzió nélkül.

Feriboyslimshady
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. aug. 14. 11:45

hali!!

jól csináltál mindent. hibásan írja ki ezt az üzenetet, eurót fog levonni a kártyáról. (nekem is GBP kártyának nézi a revolut meg a paypal is a neteller kártyát.)
próbáld ki 20 euróval (azt hiszem az a minimum) és látni fogod hogy nincs átváltás.

kacsa1st
2020. aug. 14. 12:13

köszi srácok!

10€-val tesztelve, minden ok!

Boci1985
2020. nov. 1. 13:11

Müködik nektek revolut? Nálunk belépni se lehet jó ideje senkinek, kidob az app

titcar
Válasz Boci1985 kommentjére
2020. nov. 1. 13:36

Müködik nektek revolut? Nálunk belépni se lehet jó ideje senkinek, kidob az app

megy

Boci1985
2020. nov. 1. 14:51

Az jó, nálunk továbbra sem

Boci1985
2020. nov. 1. 16:34

Le kell törölni és újrarakni, ha vkinek hasonló gondja lenne

Pindurka
2020. dec. 25. 8:18

Tegnap regisztràltam. Plus/premium csomag kozott vacilalok.

Élő ügyfélszolgálat