Tablet nincs, laptop, pc, van. Jól megvagyok a jelenlegi telefonommal, amíg működik, nem terveztem újabbat... Most ezért vegyek egyet? Hihetetlen, hogy nincs webfelülete az accountnak. Bár, minden ez irányba halad, a totális digitalizációtól való függésről szól az egész, nehogy a "nagy testvér" lemaradjon valamiről.
hali!!
új vagyok a revo témában/felhasználásban (most regeltem). első befizetésem közben egyből egy kis gond merült fel. euro alapura állítottam a revot (alapban huf-on volt) mert a netellerem is EUR. erre miután megadtam a virtual card adatait (ami szintén EUR-ban van) és indítottam volna a befizetést kiírta hogy GBP-ban akarok befizetni és ez nem épp költség hatékony. nyilván nem végeztem el a befizetést.
ilyenkor mi a szitu? hogy lehet €->€ fizetést csinálni?
hali!!
új vagyok a revo témában/felhasználásban (most regeltem). első befizetésem közben egyből egy kis gond merült fel. euro alapura állítottam a revot (alapban huf-on volt) mert a netellerem is EUR. erre miután megadtam a virtual card adatait (ami szintén EUR-ban van) és indítottam volna a befizetést kiírta hogy GBP-ban akarok befizetni és ez nem épp költség hatékony. nyilván nem végeztem el a befizetést.
hali!!
köszi srácok!
10€-val tesztelve, minden ok!
Müködik nektek revolut? Nálunk belépni se lehet jó ideje senkinek, kidob az app
Müködik nektek revolut? Nálunk belépni se lehet jó ideje senkinek, kidob az app
Az jó, nálunk továbbra sem
Le kell törölni és újrarakni, ha vkinek hasonló gondja lenne
Tegnap regisztràltam. Plus/premium csomag kozott vacilalok.