malacka001
2009. máj. 29. 22:25

Segítség!

Nem tudom tudtok-e nekem ebben segíteni. Van 600 dodóm a Full Tilten de ott nem igazán van rá szükségem.A Starsra szeretném átvinni. Tehát ha valaki tud ebben nekem segíteni hogy küldenék 600 dodót neki az FT-n ő meg a a starson nekem.
Köszi.

Kubesz0607
Válasz malacka001 kommentjére
2009. jún. 11. 13:20

nem akarok új témát nyitni.

Pénzügyet tanulok, pénzügy topic. Teljes elkeseredésemben már nem tudok hova fordulni kérdésemmel, neten nem találok rőla semmit, el kell küldenem estig a dogát. Egy röved válasza erre nincs senkinek?

"Mi a különbség a kisvállalkozói adósminősítés, és a lakossági adősminősítés között???"

Köszi szépen! :D:D:D

audiosultan
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. jún. 11. 15:12

"Mi a különbség a kisvállalkozói adósminősítés, és a lakossági adősminősítés között???"

csak egy tipp, lehet, hogy nem jó, de nem az, hogy az egyiket ó-val írtad a másikat ő-vel?

:D

(kicsit beszámíthatatlan vagyok ma)

Kubesz0607
Válasz audiosultan kommentjére
2009. jún. 11. 15:31

Erre hogy nem jöttem rá eddig? :D:D:D:D Ebből bukás lesz! :D

naná hogy
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. jún. 11. 16:25

nem akarok új témát nyitni.

Pénzügyet tanulok, pénzügy topic. Teljes elkeseredésemben már nem tudok hova fordulni kérdésemmel, neten nem találok rőla semmit, el kell küldenem estig a dogát. Egy röved válasza erre nincs senkinek?

Gondolom a kisvállalkozót az APEH minősíti(a lezárt könyvelési évek alapján meg hogy van köztartozása vagy nem), a lakósságot meg talán bank(munkaviszony ideje, fedezet alapján)?
Ez csak egy tipp

kisrapi
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jún. 11. 17:01

Gondolom a kisvállalkozót az APEH minősíti(a lezárt könyvelési évek alapján meg hogy van köztartozása vagy nem), a lakósságot meg talán bank(munkaviszony ideje, fedezet alapján)?
Ez csak egy tipp

A tipp szvsz jó, kisvállalkozások esetében az APEH állít ki igazolást, hogy nincs köztartozásod, lakosságnál pedig a bank cenzúra határozata dönt, munkaviszony/fizetés/BAR lista meg még 1000másik tényező figyelembevételével

japmark
Válasz kisrapi kommentjére
2009. jún. 11. 17:08

hivd fel az apeh infovonalat(vagy email). illetve a matáv??? 147-et. Hátha

naná hogy
Válasz japmark kommentjére
2009. jún. 11. 23:03

hivd fel az apeh infovonalat(vagy email). illetve a matáv??? 147-et. Hátha

Az apekknál csak azt fogják megmondani hogyan lehet igényelni adóigazolást kisvállalkozónak, a 147 meg amúgy sem tud semmit, csak azt hogy hív fel a szuper tudakozót(emelt díjas szám) ami szintúgy nem tud semmit, még azt sem ami az interneten elérhető(konkrétan nem tudták megmondani tavaly nyáron hogy mikor lesz füreden a borfesztivál, ehelyett valami utazási iroda számát adták meg LOL)
Sőt még a bank sem mondja meg hogy mi alapján állapítják meg a hitelképességet (most nem egy lakás vásárlásra gondolok)
, esetleg ha van ismerősöd az egy sör mellett elmondja, mert az üzleti titok.

High_TT
Válasz naná hogy kommentjére
2009. szept. 5. 13:17

Valaki tudna segíteni?
Olyan személy kellene aki tud nélkülözni ps számlájáról 200dodót és van everest számlája ahová át transzferelhetem a 200$-t.
köszi!

Élő ügyfélszolgálat