Segítség!
Nem tudom tudtok-e nekem ebben segíteni. Van 600 dodóm a Full Tilten de ott nem igazán van rá szükségem.A Starsra szeretném átvinni. Tehát ha valaki tud ebben nekem segíteni hogy küldenék 600 dodót neki az FT-n ő meg a a starson nekem.
Köszi.
nem akarok új témát nyitni.
Pénzügyet tanulok, pénzügy topic. Teljes elkeseredésemben már nem tudok hova fordulni kérdésemmel, neten nem találok rőla semmit, el kell küldenem estig a dogát. Egy röved válasza erre nincs senkinek?
"Mi a különbség a kisvállalkozói adósminősítés, és a lakossági adősminősítés között???"
Köszi szépen! :D:D:D
"Mi a különbség a kisvállalkozói adósminősítés, és a lakossági adősminősítés között???"
Erre hogy nem jöttem rá eddig? :D:D:D:D Ebből bukás lesz! :D
nem akarok új témát nyitni.
Pénzügyet tanulok, pénzügy topic. Teljes elkeseredésemben már nem tudok hova fordulni kérdésemmel, neten nem találok rőla semmit, el kell küldenem estig a dogát. Egy röved válasza erre nincs senkinek?
Gondolom a kisvállalkozót az APEH minősíti(a lezárt könyvelési évek alapján meg hogy van köztartozása vagy nem), a lakósságot meg talán bank(munkaviszony ideje, fedezet alapján)?
Ez csak egy tipp
hivd fel az apeh infovonalat(vagy email). illetve a matáv??? 147-et. Hátha
hivd fel az apeh infovonalat(vagy email). illetve a matáv??? 147-et. Hátha
Valaki tudna segíteni?
Olyan személy kellene aki tud nélkülözni ps számlájáról 200dodót és van everest számlája ahová át transzferelhetem a 200$-t.
köszi!