Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrill-Mastercard Melyik ATM-ből vegyünk fel pénzt?

Nlzkm9
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. okt. 25. 3:42

:eek:Nekem ma 204HUF-ot adott 1 dollárért OTP, hát ****..

Littlemage
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. okt. 25. 3:57

mindig HUFban "vegyetek" fel. ha usd-re kattintotok, akkor sokkal rosszabbul valt. mar nem emlekszem pontosan, de ilyen 150k huf felvetelenel kb 2x usd kulonbseg is lehet

kry
2013. okt. 25. 4:06

az karcsú :rolleyes:

a napi középárfolyam 211,982 HUF ez se sok, de nem 204 HUF ****

Sindu
Válasz kry kommentjére
2013. okt. 25. 10:07

Én OTP-ből vettem ki 49k-t, forintra terheltem. Azt írta, hogy 204 Ft egy dollár. Anyáztam rendesen.
Viszont megnéztem MB historyt, és azt írja, $229-t vont le, ami 214-es árfolyam.
Hol a hiba?

pakline
2014. jan. 28. 14:39

Annyit szeretnék mondani, hogy Skrill magyar országra nem fizet se dollárt, se euró, se fontott. Ekkora biznisztől nem esik el. Csak forintban fizet magyar országi ügyfeleknek tehát konvergenciós költség mindig van. Kivéve ha bankszámlára kéred ami úgyan olyan devizában van mint a Skrill. Akkor is csak kűlön kérésre halylandóak. Tehát ezt a topicot meg is lehetne szűntetni!

kry
2014. jan. 28. 14:44

Image

csufi
2014. jan. 28. 15:02

nekem a napi limit 300 euró ezért álltalában 70k huf-ot szoktam levenni otp-s autómatából 3-4k huf-ot szoktam bukni alkalmanként ez kb 5% én nagyon sokallom, ezért ha lehet inkább kártyával fizetek

kry
2014. jan. 28. 15:37

Most néztem az utolsó pár pénzfelvételemért $0.00 a fee, amúgy meg napi középárfolyamon váltanak, ugyanúgy mintha fizetnél vele. Sokallom azt a 3-4K-t amit írtál, én ilyet nem tapasztaltam.

Abban az egyben biztos vagyok, hogy bármelyik magyar bankkártyánál, számlánál olcsóbb. Nekem az OTP havonta kb. 1200 forintot von le, csak mert netszámlám van, ami ugyebár nekik is jó, mert nem megyek be a bankba lefoglalni valamelyik alkalmazottal az átutalásaimmal, hanem én magam intézem. VICC ez az egész :D

ellenseg
Válasz kry kommentjére
2014. jan. 28. 15:47

Most néztem az utolsó pár pénzfelvételemért $0.00 a fee, amúgy meg napi középárfolyamon váltanak, ugyanúgy mintha fizetnél vele. Sokallom azt a 3-4K-t amit írtál, én ilyet nem tapasztaltam.

Ha nem vagy semmilyen VIP, egy készpénzfelvét 1,8 euró + 5% konverziós költség (lánykori nevén szabad rablás) + olyan árfolyamon vált a Skrill, amilyenen akar.

Bumbanas
2014. jan. 28. 16:25

Én ma kipróbáltam a GDF-Suez online bankkártyás fizetési lehetőségét a MB kártyámmal, 222 HUF/USD árfolyam jött ki. Semmilyen kp. felvétellel nem tudtam ilyen (relative) jó árfolyamot elérni. Szerintem ahol csak lehet kártyával kell fizetni, sokkal jobban jár az ember, mint kp-vel.

Élő ügyfélszolgálat