Skrill-Revolut helyett más opció
Sziasztok!
Jelenleg ahogy látom a saját szememmel a magyar online pókeresek nagy része Skrill-Revolut kombinációt használja. Én is ezt a 2 online pénztárcát használom jelenleg, és arra lennék kíváncsi, hogy a Skrill mely más digitális bankkal/bankokkal használható még, amellyel/amellyekkel itthon tudnék költekezni FT-ban? Azért érdekelne ez, ha esetleg a Revolutot valamilyen oknál fogva nem tudnám használni, legyen egy B opcióm is.
Üdv,
Tomi
Transferwise-t használom én, de elvileg van több hasonló mint a revolut még jobban váltó app is. Vivid-et ajánlották nekem még sokan de nem néztem még meg. Ha megnéznéd akkor írd le a tapasztalataidat légyszíves az ötletért cserébe. Köszi
Rendben, ha kipróbálok mást majd leírom ide. Transferwise-t letöltöttem régebben, de végül hagytam mert azt hiszem magas fee volt Skillről pénzt küldeni rá, azóta változott ez?
A revolutot kb 1 éve wirexre cseréltem. Skrill € számláról ingyen megy wirexre, ott pedig váltom ft-ra, kb 1 hónapja hasonílitottam az átváltást a revoluttal és a wirex picivel jobban váltotta az €-t ft-ra, de kb ugyan úgy váltanak.
Havi 250€ ingyenenes vehető fel vele atm, azon túl 2%.
Több millió felhasználója van a wirexnek is, eddig maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, csak ajánlani tudom.
5-6 euro körül fizetek 1000 euró töltésnél rá asszem
jaja, teljesen jó a wirex, én fél éve használom.
Havi 250€ ingyenenes vehető fel vele atm, azon túl 2%.
Revolut egy ideje feldobálja,hogy akarok-e csatlakozni a Revolut Bankhoz,mert az szipiszupi jó nekem.A kérdésem az lenne,hogy ha nem fogadom el,úgymond nem csatlakozom hozzá(kiikszelem mindig),és tovább használom a régi módon,akkor máshogy kezelnek,vagy ugyanúgy jelentenek,mintha önszántamból csatlakoztam volna?
Köszi szépen a válaszokat!
Sziasztok! Én is váltanék.
Akkor most a vivid, wirex meg a curve a legjobb opciók?