Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrill vagy Neteller?

Fiatal
Válasz nightfury kommentjére
2015. nov. 29. 15:37

Ha jól tudom, itthon még az online póker adózásának a mértéke sincs még megszabva,.Bár lehet, hogy csak én nem tudok róla vagy nem akarok?.:-)

BT86
Válasz rituskax1 kommentjére
2015. nov. 29. 21:17

Ez komoly? Most akartam újrakezdeni a pokert, erre a NAV fog szivatni 100-200 euro hobbipénz miatt? Írja már le valaki hogy kell töröltetni a moneybookers és neteller accountot? Ennyi volt a pokernek.

Pont erről magyarázok egy ideje :)
Miből vontad le azt a következtetést, hogy 100-200€ miatt elkezdenek vizsgálódni?
200000 ft-ig a bankszámlás utalásokkal se foglalkoztak (és felette se vitték túlzásba), pedig a magyar bankoktól egyszerűbben jutottak volna hozzá az információkhoz.
Az eddig infók alapján ennek az egésznek az a célja, hogy a külföldön rejtegetett nagyobb pénzeket megtalálják. Nem az, hogy mindenkire rászálljanak, akiktől be lehet hajtani néhány 10 vagy 100 ezret.
Később még úgyis lesznek pontosabb információk. Addig kár találgatni.

Shaikon
2015. dec. 1. 10:17

Állítólag az everest azt válaszolta a kérdésre ,hogy csak az 50k feletti összegeket jelentik le.Állítólag.

Fiatal
2015. dec. 3. 19:22

Mastercard igénylését hol ajánljátok?Kinek mi a tapasztalata?Neteller fiókom már évek óta van viszont skrillt pár napja és nem tudom mi a különbség.

time4revenge
2017. márc. 1. 0:51

https://www.neteller.com/en_us/fees

Másnak is feltűnt hogy NEt+ kártyánál bejött valami 2.99 havi Fee ?

Shokyu
Válasz time4revenge kommentjére
2017. márc. 1. 3:28

https://www.neteller.com/en_us/fees

Másnak is feltűnt hogy NEt+ kártyánál bejött valami 2.99 havi Fee ?

Rossz oldalon jársz, ez szerintem csak amcsikra vonatkozik. Ez lesz a jó link:
https://www.neteller.com/en/fees

Viszont én meg erre az 1.75% withdrawal fee-re nem emlékszem régről :D Bár valami volt mindig, de nekem fix összeg rémlett.

puskapor
2017. ápr. 21. 11:19

Sziasztok!

Én most tervezek nyitni Skrill vagy Neteller számlát, ebben kérnék egy kis segítséget. Utóbbi években történt valami lényeges változás, ami esetleg az egyik nagy előnyére/hátrányára vált, vagy lényegében ugyanaz a kettő? Dollár alapút lehet, illetve érdemes nyitni, ha ilyen termekben játszok?
Az adózással kapcsolatban esetleg lettek új, biztos információk? Utóbbi 1-2 évből nem igazán találok írásokat róla.

suph
Válasz puskapor kommentjére
2017. ápr. 21. 12:13

írj egy skype elérhetőséget, tudok segíteni, hogy egyből silver VIPként kezdj netelleren, sok előnnyel jár és lehet $ és EUR alapú számlád is, vagy akár HUF

csaboo
Válasz suph kommentjére
2020. jún. 4. 22:47

Miben térnek el? Érdemes mindkettőt egyszerre használni?

Sziasztok!

Átfutottam a Skrill és a Netteller oldalát is és igazából lényegi különbséget nem találtam. Ti melyiket ajánljátok? Valamelyiknél kedvezőbb a fee esetleg vagy a VIP program jobb valamelyiknél?
Skrill-em van régebbről, de nem igazán használtam. Most szeretném használni, de kérdés, hogy érdemes-e mellé vagy helyette a Netteller?

Köszi :)

novy
Válasz csaboo kommentjére
2020. jún. 4. 23:11

Kisebb bankroll mellé a skril sztem jobb választás, mert könnyebb elérni a VIP szinteket.

Élő ügyfélszolgálat