Úgy kb 1-1.5 éve használom ki és befizetésre az MB-t.
Jelenleg úgy oldom meg a kifizetést, hogy MB-n megadott otp-s számlára utalom ki az összeget ami kb 3-5 nap alatt meg is van,de utána mennem kell a bankba, hogy lekérjem az összeget...
Van OTP.-s mastercardom, de arra ugyebár nem rakja rá a bank az utalást, esetleg ha megkérem az ügyintéző nénit ,hogy rakja már át nekem , hogy letudjam venni xD
Na de viccet félretéve gondolkodtam egy MB-s kártyán, hogy esetleg ha azt a számlaszámot adom meg akkor arra érkezik-e a $$$ MB-n keresztül !!!??
Aki tudna segíteni pár infóval megköszönném :)
Ha lesz egy MB-s mastercardod, akkor azzal az MB számládon lévő pénzhez tudsz hozzájutni. Amúgy meg az OTP-s mastercardodhoz is biztosan tartozik egy számlaszám, ha arra érkezne a pénz, akkor nem kellene az ügyintéző nénihez menni, hanem automatából is tudnál levenni pénzt.
Igen csak ugye nem a cardos számlaszámra megy az utalás hanem egy másik otp-s USD alapú számlára, és onnan kell megkérni a nénit , hogy utalja át nekem a HUF-os számlámra...
Jól megbonyolítottam így a dolgokat, de már el is kezdem átrendezni a MB-s OTP-s ügyeimet ...:)
pénteken jött processing withdrawal email ma még semmi nem gyütt, mire várhatom szerintetek?
Több hete nem tudok MB-ről befizetni PokerStarsra... a 10$ bónuszt gondoltam felkapni, azonban kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
Error
Skrill (Moneybookers), as an FSA (Financial Services Authority of the United Kingdom) regulated non-banking financial institution, is obligated to collect personally identifiable information.
A member of the Skrill (Moneybookers) team will be in contact with you shortly and will provide you with further information on the status of Skrill (Moneybookers) your account.
Azóta semmi ilyen megkeresés nem jött, verifikáltam a bankkártyámat, de azóta is ez van... ötlet?
... ötlet?
15000?
Sziasztok!
Régóta keresem a választ valamire, amiről minden oldalon hallgatnak:
OTP-s devizás (EUR) számlámról utaltam mb-re a Commerz Bankon keresztül (kb 800 eurót). Az utalás összköltsége kb 15000,- Ft lett: kb 7 euró a bankomtól, 2 % fee amiért a mb átváltotta nekem Újra Euróba... De miért lett forintba átváltva? Ha a Commerz bankon keresztül utalok, akkor ők automatikusan átváltják nekem forintra? Mi ennek az értelme? És természetesen a magyar oldalakon, ahol le van írva ennek a folyamata, egy szó sincs erről az egészről. Kérlek segítsetek ennek megértésében. Köszi nektek!:confused::mad:
Az utalás összköltsége kb 15000,- Ft lett:
Sziasztok!
OTP-s devizás (EUR) számlámról utaltam mb-re a Commerz Bankon keresztül (kb 800 eurót). Az utalás összköltsége kb 15000,- Ft lett: kb 7 euró a bankomtól, 2 % fee amiért a mb átváltotta nekem Újra Euróba... De miért lett forintba átváltva? Ha a Commerz bankon keresztül utalok, akkor ők automatikusan átváltják nekem forintra? Mi ennek az értelme? És természetesen a magyar oldalakon, ahol le van írva ennek a folyamata, egy szó sincs erről az egészről. Kérlek segítsetek ennek megértésében. Köszi nektek!:confused::mad:
Sziasztok!