K*RVA ANYÁD!
Én évek óta használom, mindenféle probléma nélkül.
Haveromnak a 1 hónapja csináltunk egy account-ot, utaltam neki $200-at, egyből be is fizette, és az egész nem tartott 20 percnél tovább.
(azért mb-n keresztül, mert nem volt normális bankkártyája)
Sosem zárolták a számlámat, az utalások 2-3 nap alatt megérkeznek.
Az összes limitem a maximumom van, az egyetlen macerás dolog a cím validálás volt, mert eltartott majdnem 2 hétig amire megkaptam a levelet.
Csak azért írom mert elég sok rosszat írtatok róla és legyen ellenpélda is
nekem sincs különösebb bajom vele, inkább szívózzanak mindenen, minthogy 1* lenyúlja valaki a fél br-omat :)
(egyébként aki komolyabban tolja annak sztem alap, hgy minden lehetséges módon validálja az accját, én legalábbis még nl25ön toltam mire minden módon validálva volt)
nekem sincs bajom vele, csak most pont rosszkor jött ez a letiltás. ill. ami zavaró, az a visa kártyára való kiutaláskor a random limit.
de ezt lehet orvosolni bankszámlárautalással. bár mint mondtam, nekem visara 1, de max 2 munkanapon belül mindig megjött a pénzem MB-ről.
nekem sincs bajom vele, csak most pont rosszkor jött ez a letiltás. ill. ami zavaró, az a visa kártyára való kiutaláskor a random limit.
de ezt lehet orvosolni bankszámlárautalással. bár mint mondtam, nekem visara 1, de max 2 munkanapon belül mindig megjött a pénzem MB-ről.
nos nekem megoldódott a az MB-s gondom. s azt kell, hogy mondjam, elég gyorsan. Ugye a személyit nem fogadták el, mert nem látszodott rajt az érvényesség, mert ki lett mosva :) ezt tegnap meg is írtam nekik, plusz elküldtem a jogsimásolatot. emailben, ticketszámmal a targy mezoben, plusz az oladalukon is feltöltöttem. S most már tudom használni, meg kaptam valami limiemelést is.
Viszont most nagyobb összeg keletkezett az MB-n, lehet ezt már bankszámlára utalnám ki. dolláros az MB-m, ezt milyen számlára érdemes utalni? HUF vagy USD?
nos nekem megoldódott a az MB-s gondom. s azt kell, hogy mondjam, elég gyorsan. Ugye a személyit nem fogadták el, mert nem látszodott rajt az érvényesség, mert ki lett mosva :) ezt tegnap meg is írtam nekik, plusz elküldtem a jogsimásolatot. emailben, ticketszámmal a targy mezoben, plusz az oladalukon is feltöltöttem. S most már tudom használni, meg kaptam valami limiemelést is.
Viszont most nagyobb összeg keletkezett az MB-n, lehet ezt már bankszámlára utalnám ki. dolláros az MB-m, ezt milyen számlára érdemes utalni? HUF vagy USD?
igen, ezt írja ki:Withdrawal requests are always carried out in HUF.
viszont milyen árfolyammal váltják? nem jár az ember nagyon roszul? :)
igen, ezt írja ki:Withdrawal requests are always carried out in HUF.
viszont milyen árfolyammal váltják? nem jár az ember nagyon roszul? :)