Hello mindenki!
Én azt szeretném megtudni hogy Moneybookersről-bankkártyára történő kifizetés
kb. mennyi idő?Tehár emnnyi idő alatt érkezik meg a kártyámra?
mert már eltelt 4 nap.
Hello mindenki!
mert már eltelt 4 nap.
Szombaton történt a kifizetés kártyára,ma meg szerda este van.Már eléggé itt kéne lennie nem?
Szombaton történt a kifizetés kártyára,ma meg szerda este van.Már eléggé itt kéne lennie nem?
Ja igen,bocs.:)
Szombaton kértem.
Titanra raktam be pénzt,de nem tetszik a terem és ki akarom szedni a pénzt onnan,és pokerstarsra átrakni.
Csak kaptam 50$ bónuszt ami megnehezítette a pénzkivételt.
Most úgynézki sikerül,most várok.De MB számlára a teremből kifizetni az kb. mennyi idő?
Ha már kérdezek akk egyúttal ezt is.:D
Visszadobta Titanr a pénzt.Nem tudom sehogy kivenni vissza MB-re.
Valami tippje nincs vkinek hogy miért nemjó,és mit kellene csinálnom.Vagyis mit csinélok rosszul?
Az account ID az e-mail címem ugye?
Visszadobta Titanr a pénzt.Nem tudom sehogy kivenni vissza MB-re.
Valami tippje nincs vkinek hogy miért nemjó,és mit kellene csinálnom.Vagyis mit csinélok rosszul?
Az account ID az e-mail címem ugye?
Hello mindenki!
mert már eltelt 4 nap.
Hali!
Pénzt szeretnék betenni egy terembe. Volt egy korábbi MB accountom, de ez euro alapú. Goldoltam jobb lenne egy USD-s, ezért zároltam az eurosat mert 2 accom nem lehet.
Ilyenkor mit lehet tenni? :/
Az eurosat feloldani se tudom.
Más:
Melyik a gyorsabb? Ha közvetlenül bankkártyáról teszek pénzt a terembe, vagy ha MB-n keresztül intézem a dolgot?
szia.az elsöröl foggalmam sincs.
a masodik kártyarol mar nem emlékszem mert mb röl utalok.elméletileg azonnal a teremben a pénzed.nálam gyakorlatilag is.szoval nincs varakozasi idö mb-terem trans közt.