Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy MB mennyi idő alatt küldi ki a pénzt Visa kártyára?
Mert szombaton este kértem ki róla pénzt és azóta még semmi. Ez normális, vagy esetleg valami gond lehet?! Direkt azért kezdtem el használni MB-t mert azt mondták gyors a kifizetés. $-ban számolja MB az egyenlegem, ez esetleg számít ?! Köszi előre is a válaszokat.
Sziasztok!
Meg akarom szüntetni azt a bankszámlámat, ami a jelenlegi Moneybookers-es számlámhoz hozzá van rendelve. Lehetséges másik számlaszámot a moneybookers számlámhoz rendelni?
Üdv.
MB
Szoval akkor nekem valami gáz van, hogy nem utal ez a szar ?!?! Haver már rég megkapta az a lét amit ugyan akkor kért le mint én. Tököm tele ezzel a fos MB-el.
Sziasztok!
Meg akarom szüntetni azt a bankszámlámat, ami a jelenlegi Moneybookers-es számlámhoz hozzá van rendelve. Lehetséges másik számlaszámot a moneybookers számlámhoz rendelni?
Üdv.
Szoval akkor nekem valami gáz van, hogy nem utal ez a szar ?!?! Haver már rég megkapta az a lét amit ugyan akkor kért le mint én. Tököm tele ezzel a fos MB-el.
Mailben nem lehet felvenni a kapcsot a supportal?
Sehol sem találtam e-mail címet..
Otp
csak nem otp-s számlád van? :D
De az. Miért?? Olyankor mi van?
Nekem MB -ről OTP -s számlára 1 hét alatt ment ki a lóvé.